Rakousko: Na protest proti porušení neutrality opustili opoziční politici sál, zatímco měl Zelenský proslov (video)
RSS

Rakousko: Na protest proti porušení neutrality opustili opoziční politici sál, zatímco měl Zelenský proslov (video)

V zemích po celém světě – či lépe řečeno tzv. „západním světě“ – se v parlamentech předváděl oligarcha Zelenský, aby si vyžádal další přísun zbraní pro zajištění nekonečného prodlužování válečného konfliktu.
Většinou se zatím jednalo o země, které spadají pod kuratelu NATO, takže nešlo o vojensky neutrální země, nýbrž o země, jejichž úkolem je vymáhat v rámci paktu zájmy US Deep state po celém světě.
To se týká také většiny evropských zemí, nicméně i na našem kontinentu lze nalézt několik států, které se stále hlásí k neutralitě.
I když se hned dvě z těchto zemí rozhodly přidat k útočnému paktu, aby pomohly posílit americkou ekonomiku a zároveň ze sebe udělat případný terč, stále zde zůstávají země jako Švýcarsko nebo Rakousko, které se rozhodly si svoji neutralitu ponechat.
Jenže dnes se pávě v rakouském parlamentu konalo podobné divadlo, jaké proběhlo i jinde, včetně parlamentu českého. Tedy na parlamentní půdě neutrální země se otevřeně vyjadřovala podpora jedné straně válečného konfliktu, což se neslučuje s deklarací neutrality.
Neutrální země mají zejména sloužit k iniciování mírových rozhovorů a uvolňování napětí – ne pro podporu dalšího rozdmýchávání válečného konfliktu.
To zřejmě pochopila i rakouská opoziční strana FPÖ, jejíž poslanci svůj odpor k vystoupení Zelenského názorně vyjádřili hromadným odchodem a jasně deklarovanými hesly, ponechanými na stolech poslanců:
https://www.unzensuriert.at/wp-content/uploads/2023/03/WhatsApp-Video-2023-03-30-at-09.20.14.mp4
Na svých místech vyvěsili cedule s nápisem „Místo pro mír“ nebo „Místo pro neutralitu“ a ihned po začátku projevu přenášeného prostřednictvím videa opustili zasedací místnost Národní rady.
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Rakousko: Na protest proti porušení neutrality opustili opoziční politici sál, zatímco měl Zelenský proslov (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden