Ve Španělsku nyní vyšetřují 2200 většinou vysoce postavených lidí, kteří si zakoupili falešné covid pasy
RSS

Ve Španělsku nyní vyšetřují 2200 většinou vysoce postavených lidí, kteří si zakoupili falešné covid pasy

Je jisté, že mnoho lidí takový falešný záznam o genové injekci vlastní. A proč ne, pokud by bez něj například přišli o práci? Skutečně zločinné jsou samotné covid pasy, takže jejich nerespektování je zcela namístě. Lživě ti, kdo je prosazují, tvrdí, že jsou potvrzením o bezinfekčnosti i přesto, že jím nejsou, neboť i nakažený jedinec, který si nechá experimentální genový koktejl aplikovat, je infekční.
Jde tedy čistě o nástroj moci – něco ve stylu sociálních kreditů. Dělí lidi na zločinnému systému poslušné a neposlušné. Na ty, kdo ze sebe chtějí dělat pokusné morče a na ty, kdo to odmítají. Není ovšem nic překvapivého, když se nyní ve Španělsku zjistilo, že k těm neposlušným patří i někteří jedinci z „vyšší“ společnosti. Nejen, že si odmítli nechat aplikovat genové injekce, ale ještě si zaplatili falešné covid pasy, aby byli navenek vedeni jako „očkovaní.“
Riziko zmrzačení po zbytek života nebo náhlé a nečekané smrti v důsledku experimentálního očkování proti Covid-19 nesou hlavně „obyčejní lidé“. Zejména bohatí si mohou koupit cestu ven – v jakékoli zemi na světě. Ve Španělsku bylo nyní zjištěno 2 200 takových případů.
Španělské úřady již skandál vyšetřují: Za relativně skromných 100 eur si mnoho lidí údajně koupilo ve Španělsku  zápis do registru očkování.  2 200 obviněných údajně pochází z „vysoké společnosti“, včetně  Jose Maria Fernandeze Sousa-Faro , prezidenta španělské farmaceutické společnosti PharmaMar.  Jistě dobře věděl, proč nechce genetický koktejl ve svém těle.
Někteří z „falešně očkovaných“ dokonce zaplatili několik tisíc eur, aby obdrželi falešný očkovací průkaz. Cena byla založena na příjmech a společenském postavení. Mezi zákazníky padělatelského kartelu, vedeného zdravotní sestrou v univerzitní nemocnici La Paz v Madridu, byli podnikatelé, politici, zpěváci, hudebníci, sportovci, herci a vysoce postavení zdravotničtí profesionálové . Ve Španělsku vydané covid pasy sloužily nejen Španělům, ale i zahraničním celebritám.
Skupina, vydávající falešná potvrzení, byla infiltrována španělskou tajnou službou, která nakonec postoupila do čela organizace prostřednictvím různých prostředníků. V důsledku toho došlo k 15 zatčením, údajní pachatelé jsou ve vazbě. Tajní agenti předstírali, že jsou džihádisté, kterým „Alláh zakázal vkládat do těla nečisté věci“. 
Mezi příjemci takového falešného očkovacího certifikátu je i Trinitario Casanova, jeden z nejbohatších mužů ve Španělsku. Dokonce i u takových členů elity není překvapující, že nemají touhu experimentovat kvůli nemoci, jejíž letalita je nižší než u sezónní chřipky.


Lze předpokládat, že srovnatelné sítě existují v mnoha zemích. Kdo ví, zda některé z oněch „falešně očkovaných“ celebrit nepatřily k těm, které dělaly v korporátních médiích tvrdou očkovací propagandu.


 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden