Šokující okamžik řidiči Tesly „selhaly brzdy“ při rychlosti 70 mph, když projížděl kongresovým centrem v Ohiu a těsně minul dívky soutěžící na juniorském volejbalovém turnaji
RSS

Šokující okamžik řidiči Tesly „selhaly brzdy“ při rychlosti 70 mph, když projížděl kongresovým centrem v Ohiu a těsně minul dívky soutěžící na juniorském volejbalovém turnaji

Tesla 2020 Model S narazila 4. května do Greater Columbus Convention Center na Vine Street, Ohio
Řidič řekl, že jel 70 mph, když vyjížděl z Route 315 na sjezdu Vine Street, kde je rychlostní limit 30 mph
Tvrdil, že mu selhaly brzdy a nebyl schopen auto zastavit, ale svědci říkají, že nikdy neviděli rozsvícená brzdová světla 
Po hororovém nárazu bylo vidět volejbalisty a jejich rodiče, jak běží k vozidlu 
Řidič Tesly byl obviněn z toho, že nezvládl své vozidlo, byl převezen do nemocnice a byl prý ve stabilizovaném stavu
Autor  : ALYSSA GUZMAN PRO DAILYMAIL.COM

Řidič Tesly  tvrdí, že mu selhaly brzdy chvíli předtím, než narazil do kongresového centra v  Ohiu  , kde mladé dívky soutěžily na volejbalovém turnaji. 


Řidič Modelu S pro rok 2020 jel údajně rychlostí 70 mil za hodinu po silnici 315, když sjel 4. května sjezdem Vine Street a ztratil kontrolu poblíž křižovatky High Street v Columbusu ve státě Ohio.
Děsivé záběry z polední havárie ukazují, jak vozidlo proplouvalo Greater Columbus Convention Center, kde se konal juniorský volejbalový turnaj.













 






Řidič policii řekl, že se nemohl zlomit po sjetí z dálnice na Vine Street, kde je rychlostní limit 30 mph, podle  Columbus Dispatch  . 









Není jasné, zda řidič používal autopilota. 
Svědci však poskytli   WBNS 10  jiný popis havárie. 







 











+7
Zobrazit galerii


 


Řidič Modelu S z roku 2020, který nebyl identifikován, údajně ztratil kontrolu nad vozidlem 4. května, když kolem poledne v Columbusu ve státě Ohio jel rychlostí 70 mil za hodinu po silnici 315 poblíž High Street. Zasáhl rostlinu v květináči, než narazil do rohu Greater Columbus Convention Center





+7
Zobrazit galerii


 


Auto narazilo do budovy rychlostí asi 70 mph a způsobilo explozi skla a nečistot, když skočilo po malém schodišti 

Jeden svědek, který stál na chodníku, řekl, že řidič zřejmě zvýšil rychlost, když se pokoušel rozblikat žluté světlo, zatímco další řekl, že zahlédli blikající brzdová světla, když auto mířilo ke kongresovému centru.
Další svědek, který byl zastaven na pravém světle na High Street, také souhlasil, že si nevšiml, že se řidiči rozsvítila brzdová světla. 
Ačkoli není jasné, zda řidič používal autopilota, Tesla odhadla pouze jednu nehodu na 4,31 milionu mil na autopilota. 
Sledovací záběry ukazují, jak vůz ve vysoké rychlosti přejíždí křižovatku, naráží do rohu vchodu, rozbíjí se sklo a kov padá na zem. 
Zdroj


Nejčtenější za týden