Irský europoslanec: „NATO je válečná mašinerie, nikdy nechce mír“ (video)
RSS

Irský europoslanec: „NATO je válečná mašinerie, nikdy nechce mír“ (video)

Váleční štváči v podobě evropských lokajských politiků jen eskalují situaci dodávkami zbraní a odmítáním jakýchkoli zmínek o mírových jednáních. Evropští politici navíc i podle průzkumů jednají proti zájmům a přání většiny občanů, protože většina Evropanů dává přednost deeskalaci.
Jenže EU je pod plným vlivem Washingtonu, resp. US Deep state, proto jednají pouze v jejich zájmu a ne v zájmu občanů (totéž v případě sankcí, které nejvíc škodí Evropě).
Irský europoslanec Mick Wallace to shrnul varovným proslovem v němž zdůraznil, že EU nenaslouchá svým občanům, z nichž většina dává přednost míru před konfrontací s Ruskem.
„Podle průzkumu Rady ministrů zahraničí EU z loňského června by více než 70 procent občanů EU raději hlasovalo pro mír, než aby se nadále snažili potrestat Rusko,“ řekl Wallace.
„Proč EU stále odmítá naslouchat svým občanům? Proč EU stále podporuje hloupou zástupnou válku mezi USA a NATO?“
Wallace opakovaně kritizoval akce NATO ve válce na Ukrajině. Uvedl, že „NATO se nesnaží podporovat mír a bezpečnost“.
„NATO není obranná aliance – je to válečná mašinérie. Jen se zeptejte lidu Afghánistánu, Iráku, Libye… Většina evropských občanů chce mír spíše než podporovat válku, která trestá Rusko, ale NATO nikdy nechce mír.“

#6 "NATO is not a defense alliance — it's a war machine. Ask the people of Afghanistan, Iraq, or Libya… Most European citizens want peace rather than promoting a war that punishes Russia, but NATO never wants peace." @wallacemick pic.twitter.com/EFuxHvYWms
— kanekoa.substack.com (@KanekoaTheGreat) March 29, 2023

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Irský europoslanec: „NATO je válečná mašinerie, nikdy nechce mír“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden