Vymazalo Rusko celé ukrajinské velení NATO hypersonickou střelou?
RSS

Vymazalo Rusko celé ukrajinské velení NATO hypersonickou střelou?

Na úvod zdůrazňuji, že tato informace, která se v poslední době šíří mimo mainstream po celé Evropě, není – a v současné době ani nemůže být – nijak ověřena, ale to je problém mnoha informací, které přichází z Ukrajiny.
Úplnou pravdu se zřejmě dozvíme až s odstupem – pokud vůbec. Každopádně k útoku mělo dojít nedávno, přičemž pokud by skutečně v podzemí zůstalo téměř 300 důstojníků NATO, bylo by to potvrzení zapojení paktu do války. To je také důvod proč by to státy NATO nikdy nepřiznaly.
Informaci zveřejňuji zejména proto, že zdroje tvrdí, že by se časem měly objevit i obrazové materiály, takže nezbývá než čekat.
Pokud tedy skutečně k tomuto útoku došlo, pak by to byl nejničivější zásah Ruska proti skrytým jednotkám NATO na Ukrajině. A vysvětlovalo by to nesmělý a náhlý posun USA k úvahám o možnosti jednání mezi Ukrajinou a Ruskem.
Podle informací údajně během odvetné operace za provokativní útok v Brjanské oblasti zaútočila ruská armáda na společné velení Ukrajiny a NATO a jejich komunikační centrum hypersonickou střelou Kinžál.  Uvnitř měly být údajně desítky důstojníků NATO zabity při strašném úderu.


S největší pravděpodobností mluvíme o porážce „stínového generálního štábu“ NATO na Ukrajině, jehož existenci západní představitelé rozhodně popírají. I to je důvod proč bychom se o tom nic nedozvěděli z oficiálních zdrojů.



Již mělo být údajně vytaženo 40 těl, další desítky těl leží pod troskami. Skupina důstojníků a poradců NATO byla údajně ubytována v tajném podzemním bunkru postaveném v hloubce 120 metrů. Celkem více než 300 lidí, většina těl zatím zůstává pod troskami.

„Většina z nich jsou Britové a Poláci, ale byli tam i Američané a zástupci soukromých společností podporujících komunikaci a přenos dat. Do jaké míry to ovlivní vedení ukrajinských a západních operací a pokusy o zastavení závěrečné fáze ruské ofenzívy na Bachmut, to se uvidí v nejbližších dnech.“
Další informace údajně budou zveřejněny, včetně fotografie oblasti zasažené útokem. To by snad mohl být nějaký důkaz, zatím je však skutečně třeba brát všechny informace s rezervou – a je úplně jedno, která ze stran konfliktu informace podává.
Připomínám, že Kinžály měly například již vloni v červnu zničit sklad zbraní (viz video). Hypersonické střely jsou 10x rychlejší než zvuk a způsobují značnou devastaci i v hloubce (zde to mělo být 145 m):

Allegedly footage of Russian Kh-47M2 "Kinzhal" hypersonic missile launched today against of the Ukrainian armed forces underground weapons depot in Deliatyn. pic.twitter.com/9cHgmiKmni
— Harry Boone (@Harry_Boone) March 19, 2022

 

A vzhledem k tomu, že je výše zmínka o Bachmutu, tak ve stručnosti přidám i něco k tomuto aktuálnímu tématu – konkrétně zprávu z dneška i s videem:
Ruské síly v noci obsadily administrativní budovy Bachmutu v centru města a dnes se očekává, že šéf Jevgenij Prigožin vydá prohlášení v tomto smyslu.
Spolu s budovami okresu a radnice byly obsazeny budovy policie, ukrajinské SBU, matriky, banky a obecně vše, co přímo souviselo se správou města.
Oficiálně může být město Bachmut považováno za obsazené Rusy, i když v západním sektoru města zbývá několik bloků, kde se stále bojuje.
Charakteristickým rysem vývoje bojů v posledních hodinách je, že ukrajinští vojáci se hromadně vzdávají Rusům.
Na videu můžete vidět, jak je Rusové berou do školních tříd:

Ukrainian soldiers captured by #Wagner fighters in #Bakhmut ( #Artemovsk ) #Russia #Ukraine #RussiaUkraineWar #UkraineRussiaWar #demilitarization #denazification #PMCWagner pic.twitter.com/k1hq1JxnZI
— Z force (@ZOVforce) March 30, 2023

 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 3 Průměrně: 5 ] Článek Vymazalo Rusko celé ukrajinské velení NATO hypersonickou střelou? se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden