Nový skotský premiér má úzké vazby na Muslimské bratrstvo
RSS

Nový skotský premiér má úzké vazby na Muslimské bratrstvo

Od samého začátku je jasné, že hlavním cílem usazení muslima do čela skotské vlády je islamizace této zatím ještě části Velké Británie.
Jak jsem zdůraznila již záhy po jeho zvolení, které bylo snad jen formalitou, tak právě Humza je zářným příkladem muslimské takíji (přetvářky).
Ihned bylo jasné, že spojení se skotskými separatisty je stejně účelové jako spojení muslimů s katalánskými separatisty. Tedy cílem je odtrhnout část země od zbytku a toto území pak rychleji islamizovat.
Mezitím je však také zapotřebí obsadit důležitá místa svými lidmi. To se jistě novému skotskému premiérovi, který se netajil svým protibělošským rasismem, povede.
Nyní se ukazuje, že jde skutečně jen o převzetí moci, navíc řízené Muslimským bratrstvem. Jistě není nijak náhodné napojení Humzy na tutéž organizaci Muslimského bratrstva, kterou dlouhodobě podporuje také EU.
Jde o organizaci, jejímž cílem je vytvořit z Evropy chalífát, čímž se ani nijak netají.
Ovšem již v době, kdy byl Humza na ministerstvu zahraničí, poskytl organizaci  Islamic Relief, neziskovce Muslimského bratrstva, která byla klasifikována jako teroristická, 398 000 liber.
Yusuf Humza také pracoval 12 let pro Islamic Relief jako moderátor místní rozhlasové stanice. V té době se nijak netajil tím, že by islám měl podle jeho představ dominovat v celé Evropě.
Humza Yusaf také již dříve ve svém tweetu obhajoval příchod islamistického Muslimského bratrstva k moci v Egyptě.
Za mnohé hovoří i fakt, že jeho prvním činem záhy po jmenování skotským premiérem byla islámská modlitba (viz titulní obrázek).
Jak jsem zmínila již dříve, tak Humza se na svůj post dostal víceméně lstí. Prohlásil, že mu nevadí trans LGBTQ zákony, aniž by kdy pro nějaký sám hlasoval (jednoduše se hlasování neúčastnil).
Právě to údajně u spolustraníků rozhodlo o jeho výběru. Jeho soupeřka, skutečná skotská vlastenka, totiž byla proti těmto zákonům zcela otevřeně, tedy vždy proti nim hlasovala a netajila se tím, že proti nim bude i nadále.
Netřeba snad zmiňovat, že v budoucím chalífátu již budou podobné zákony nepřijatelné. A to dokonce až tak, že tato skupina bude v lepším případě perzekuována, v tom horším likvidována…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Nový skotský premiér má úzké vazby na Muslimské bratrstvo se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden