V americkém Kongresu se opět probírala otázka UFO
RSS

V americkém Kongresu se opět probírala otázka UFO

Všimli jste si, jak často se v poslední době objevují tyto informace o údajných návštěvách Země mimozemskými civilizacemi? Jako možné UFO se dokonce prezentovaly i sestřelované předměty nad USA a Kanadou (než se potvrdilo, že o žádná UFO nešlo).
Nyní se objevilo další údajné svědectví, které má prý potvrdit návštěvy mimozemšťanů.
Má americká vláda mimozemskou UFO technologii? Americký kongresman říká, že ano. „Prostě nechápeme, jak tato technologie funguje.“
Kongresman Tim Burchett  řekl časopisu Newsweek , že je přesvědčen, že jsme zachránili mimozemské lodě, možná i s mimozemšťany.
„Myslím, že hodně z toho  je právě teď reverzním inženýrstvím,  ale my tomu prostě nerozumíme,“ pokračoval.
„Mluvil jsem s mnoha špičkovými piloty, našimi námořními piloty, nejlepšími piloty na světě, kteří říkali, že to je to, co viděli,“ řekl kongresman.
Na začátku února byly na obloze nad Severní Amerikou sestřeleny čtyři objekty. Prvním objektem byl údajně čínský špionážní balón a byl sestřelen u pobřeží Jižní Karolíny.
Americké ministerstvo obrany neřeklo mnoho dalších informací o zbývajících třech objektech nad Aljaškou, Kanadou a Michiganem.
Prezident Biden řekl, že tyto tři objekty byly s největší pravděpodobností balóny používané k provádění vědeckého výzkumu.
Tisková mluvčí Bílého domu Karine Jean-Pierre řekla médiím, že nic nenasvědčuje tomu, že by šlo o mimozemšťany nebo mimozemskou aktivitu.
Burchett očekává, že počet pozorování UFO se zvýší. V lednu zveřejnil Úřad ředitele Národní zpravodajské služby zprávu o UFO. Ta se týká 510 pozorování v roce 2022, což je o 366 více než v předchozím roce.
Většina pozorování by mohla být vysvětlena, ale ve 171 případech objekt prováděl neobvyklé letové pohyby…
Tolik další zprávy o UFO z USA. Nedá mi pokaždé, když se taková zpráva objeví, nevzpomenout na další údajnou „konspirační teorii.“
Tu jsem dřív považovala za velmi bizarní, ale ve světle současného dění se zdá být stále pravděpodobnější. Podle uvedené „konspirační teorie“ má v roce 2024 dojít k „falešné“ invazi mimozemšťanů.
Má to souviset se stávající změnou světového řádu, ale i s tím, že svět je řízen elitami, které často hovoří o depopulaci. Někteří toto spiknutí označovali jako Project Blue Beam, podle něhož má za celou organizací podvodu stát NASA.
V podstatě má jít o to, že se na oblohu budou promítat hologramy s mimozemskými loděmi a následně bude oznámena mimozemská invaze. Lidé pak dostanou instrukce jak se chovat.
Samozřejmě v tom opět – jako za covidismu – pojedou i zkorumpované a vydíratelné politické loutky. A tím, že v tom „pojede“ celý svět, opět většina lidí uvěří. Je to něco natolik neuvěřitelného, že jen málokoho by napadlo, že jde o podvod.
Opět má jít o způsob jak ovládat masy.
Dosud jsem to považovala za příliš šílené, neboť se mi zdálo, že by se na podobný podvod většina lidí nechytla. Ale čím častěji narážím na podobná prohlášení o UFO dokonce i ze strany amerických zákonodárců, pak se mi již tak bizarní nezdá.
Konečně, masy již svoji ovladatelnost plně prokázaly – a to zejména v západním světě – tak proč by se to nemohlo povést i tentokrát??
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek V americkém Kongresu se opět probírala otázka UFO se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden