Rádio Jerevan radostně informuje o nových dotačních programech
RSS

Rádio Jerevan radostně informuje o nových dotačních programech

SYRZDARMA
Dotace, dotace. Ten mnohakoňový pohon ekonomického růstu. Stačí vzít peníze lidem, kteří je vydělali, ale neví, do čeho je investovat, a dát je úředníkům, kteří nic nevydělali, ala zato ví, do čeho investovat. Ano, tohle opravdu stačí k tomu, aby ekonomika vystřelila do oblak.



Někteří mají o dotacích své pochybnosti. Jeden z redaktorů rádia Jerevan se snažil argumentovat, že se při jejich rozdělování spousta peněz nějakým způsobem záhadně ztratí, prý pro to dokonce existuje odborný termín „ odkloní ” . V demokratické redakci rádia Jerevan ovšem nemají takoví redaktoři co dělat. Poslední, co slyšel, bylo „pá, pá ” .
Asociace profesionálních pohádkářů se ptá:
„ Milé rádio,
jaké nové dotační programy plánuje vyhlásit Evropská unie? ”
Rádio Jerevan:
„Evropská unie si je velmi dobře vědoma toho, že bez dotačních programů by nemohlo existovat několik významných průmyslových oborů, které zaměstnávají tisíce dobře placených lidí, čímž významně přispívají k růstu ekonomiky. Namátkou je možné jmenovat neustále rostoucí sektor vypravěčů pohádek o tom, kolik dobra předložený projekt přinese. ”
„Nicméně v odpovědi na vaši otázku uvádíme, že nově chystá Evropská unie dotační program na podporu vyššího zisku. Firmy, které prokáží, že mají malý zisk, mohou zažádat o přímé dotace na jeho zvýšení. V žádosti je nutné uvést pouze důvody malého zisku. ”
„Ale pozor, není to tak jednoduché. Pokud sedmnáctičlenná hodnotící komise dospěje k závěru, že důvodem malého zisku je nekompetentní vedení, bude nutné předložit další dokumenty: a) certifikát sexuální orientace s vykonanou zkouškou, b) interní směrnice firmy, jejichž počet nesmí být nižší než 33 kusů a c) oslavnou báseň na unijní směrnici General Directive of Directives . Předložené dokumenty bude hodnotit další komise bodovým systémem.”
Kontrolní komise Evropské Unie poslala formální a velmi ostře formulovaný dotaz:
„ Rádio,
protože jsem neměli čas na kontrolu přidělených dotací z důvodu nutnosti vyplňovat každý den svoje cestovní příkazy pro zvýšení nedaněného příjmu, ptáme se, jak je možné, že nejvyšší dotace dostane v příštím roce Rumunsko? Žádáme o zaslání písemného zdůvodnění, které můžeme přiložit do naší kontrolní zprávy, již jsme ze zřejmých důvodů nestihli kompletně vypracovat. ”
Rádio Jerevan:
„Děkujeme za milý dotaz. Skupina zeměpisných expertů ve své zprávě upozornila na to, že rumunská vláda sama o sobě vytvořila rozsáhlé genderově chráněné území. Zprávu zeměpisných expertů posoudila komise pro rovnost a dospěla k závěru, že se jedná o revoluční čin. Proto dostane Rumunsko na každého občana Transylvánie částku 1 milion Eur.”




syrzdarma.cz
The post Rádio Jerevan radostně informuje o nových dotačních programech first appeared on .


Nejčtenější za týden