Ve francouzském Nice chodí za bílého dne drogoví dealeři po ulicích se zbraněmi v ruce (video)
RSS

Ve francouzském Nice chodí za bílého dne drogoví dealeři po ulicích se zbraněmi v ruce (video)

Situace ve francouzských obohacovaných městech se stále víc vyostřuje. Pobodání se stalo již tak častým, že o těchto případech nemá cenu ani psát a roste i veškerá další kriminalita.
Ta je samozřejmě důsledkem koloniální minulosti a následné politiky otevřených hranic.
Šokující scény se naskýtají také obyvatelům Nice (Alpes-Maritimes). Ve čtvrti Moulins amatérské snímky ukazují přítomnost těžkých zbraní, které obchodníci nosí na ulici. Rozčilení obyvatelé chtějí, aby se do čtvrti vrátil pořádek.

24. března natočil místní obyvatel čtvrti Moulins v Nice uprostřed odpoledne těžce ozbrojeného dealera. To je častá situace v této čtvrti, která se pravidelně objevuje v titulcích různých zpráv. A to natolik, že někteří obyvatelé nyní vyzývají úřady, aby jednaly.
„Toto video svědčí o tom, co se často děje ve čtvrti Moulins nebo v jiných místech,“ vysvětluje Bruno Bartocetti, zástupce národního tajemníka policejní zóny SGP. „Můžeme být šokováni, když vidíme toto video, ale tyto zbraně v tomto městě kolují po velmi dlouhou dobu,“ dodává.
V této čtvrti Nice vládnou obchodníci se zbraněmi a drogami, což stále více komplikuje práci policie. Pro Bruna Bartocettiho je to území, které jim neoficiálně patří….

Dans le quartier des Moulins à #Nice06 , des individus se baladent et tiennent le secteur avec des armes, vraisemblablement un fusil d’assaut et un pistolet.
Je demande au ministre de l’Interieur @GDarmanin d’engager tous les moyens disponibles pour reconquérir ce quartier ! pic.twitter.com/sq9bX4p5Hf
— Eric Ciotti (@ECiotti) April 2, 2023

 
Několik dní poté, co byly zveřejněny tyto záběry, došlo ve čtvrti k razii, při níž bylo zabaveno několik kilogramů drog a došlo k 9 zatčením.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Ve francouzském Nice chodí za bílého dne drogoví dealeři po ulicích se zbraněmi v ruce (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden