Jak silný musí nepřítel být …
RSS

Jak silný musí nepřítel být …

JINDŘICH KULHAVÝ
Ve Spojených státech probíhá proces namířený proti exprezidentovi Donaldu Trumpovi . Můžete si o něm myslet co chcete, ale jeho politická kariéra je ukázkou toho, že sebesilnější člověk, který se chce vzepřít systému, má mnoho nepřátel. Není zdaleka prvním, vždyť jasným příkladem šlápnutí do hadího hnízda byl konec dávného předchůdce Trumpa, tedy vražda J.F.Kennedyho. Ten upozorňoval na mnoho skutečností spojených s jeho úřadem a politickou, hospodářskou a ekonomickou mafií v USA. Nakonec ho to stálo život.
Trump se stal nepohodlným ve chvíli, kdy zabránil Hillary Clintonové pokračovat v nastaveném trendu představovaném klany Bushů, Clintonů a svým předchůdcem Obamou. Po jeho zvolení začaly na svět vycházet události a informace o dění v nejvyšších společenských kruzích nejen v USA. Spojení světových elit a jejich společné zájmy totiž přestali zasahovat pouze do sféry obchodu či bankovnictví, ale podpis těchto nedotknutelných zločinců byl najednou vnímán pod dalšími ,,obory“. Těmi jsou homosexualita, pedofilie, sektářství, adrenochrom, obchod s dětmi, ženami, ale i s lidským zdravím a s životy miliard lidí na Zemi. Provázanost mnoha tisíc známých osobností a dalších pracujících v jejich pozadí naznačuje hustou síť vzájemných vztahů, přemísťování neskutečných finančních částek a utrpení stovek tisíc nevinných. Trump do toho zasáhnul a obrátil proti sobě pozornost a nenávist všech, kteří v tomto špinavém byznysu potřebují pokračovat.
Následky jeho činnosti jsou zjevné. Nedostatek adrenochromu je viditelný na tvářích desítek hollywoodských celebrit a hvězd showbyznysu. Možná jsme dostali odpověď na otázku, proč šedesátníci z této branže vypadají tak skvěle, respektive donedávna vypadali. Taková Celine Dion za tři roky zestárnula o 20 let. A zdaleka není jediná. Také řada světových elitářů z nejbohatších klanů udivuje svým vysokým věkem. Soros, Rockefellerové, Windsorové a Rothschildové dosahují naprosto výjimečných let a jejich zástupci jsou často produktivní i v devadesáti a více letech. O tom si absolutní většina ostatních lidí může nechat jen zdát. Co k tomu napomáhá, o tom můžeme spekulovat, nicméně jedním z důvodů je speciální a vysoce nadstandardní péče o tyto jedince a pro běžné lidi těžko přístupné metody pomáhající jim zůstat dlouho aktivními. O tom, jak vzniká adrenochrom, jste jistě už četli a jen pro nezasvěcené, musí být při jeho odběru mučeny děti. Nejde však ani zdaleka o jediný způsob jejich zneužívání, sexuální a nudící se predátoři mají více způsobů jejich využití. Zní to hrozně, a ještě hroznější to je.
Trump však není jediným, kdo se vzepřel mocným tohoto světa. Na kuří oko šlápnuly světovládcům další osobnosti. Zakladatel WikiLeaks Assagne se dlouhodobě musel skrývat a momentálně prochází násilným mučením. Tommy Robinson byl ve Velké Británii tak dlouho pranýřován, až ,,zmizel“ z mediální scény. Kdokoliv se vzepře systému, je společensky a ekonomicky zlikvidován. Nemusíme chodit daleko od nás, vzpomeňte si na hysterii kolem Vrábela či Rajchla (u něj se můžeme dohadovat, kam vlastně patří) v posledních měsících či maďarského premiéra Orbána, Itala Salviniho či Bělorusa Lukašenka. Nebo opozičních politiků z AfD v Německu. Všimněte si těsného sepjetí, které najednou vznikne napříč i jinak si konkurujícími médii a liberálními politiky. Což platí nejen pro naše prostředí. Podobné platí pro nenávist probouzenou proti dalšímu ,,škodiči“ světovým elitám. Tím jsou Vladimír Putin a jím vedené Rusko. Putin nezapadá svým chováním a přístupem do plánů mocných toužících po absolutní moci a majetku. Navíc u něho není možné uplatnit strategii, která zabila Kaddáfího, Husajna a byla připravena i pro syrského prezidenta Assada. A naopak ukrajinský Majdan ukázal, že jinde lze svrhnout jakoukoliv vládu. Na Moskvě a Kremlu si však elity lámou zuby už dlouho a Putin je pro ně tím nejtvrdším oříškem.
Vše výše uvedené jasně ukazuje, proti jak silnému soupeři my dezoláti stojíme. Z kdysi relativně rozumně hovořícího Fialy udělal tento kávomlýnek hadrového panáka s obrácenými názory. Světový řád představovaný veřejně Klausem Schwabem, Sorosem a Gatesem má jistě ještě temnější a většině lidí tajemné pozadí, do kterého nevidíme. Jeho organizovanost a moc jsou neomezené, finanční možnosti nekonečné a morální hodnoty silně záporné. Jde o totální válku, kde zvítězit bude pro lidi typu Trumpa a Putina velmi těžké. I proto se děje tolik nelogických a těžko pochopitelných věcí, z nichž jsme v poslední době nejintenzivněji vnímali covid, Ukrajinu a likvidaci českého státu. Jde jenom střípky skutečného dění a součást plánu, o jehož konci a smyslu se můžeme jen dohadovat a domnívat. Je složité to chápat a bojovat proti tomu hraničí se sebevraždou. Naštěstí pár sebevrahů může změnit svět. Ale bude to těžké.
Jindřich Kulhavý
The post Jak silný musí nepřítel být … first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden