ISIS a Al Kajda posilují v Africe, kde denně vyvražďují nemuslimy, mnoho džihádistů proudí do Evropy
RSS

ISIS a Al Kajda posilují v Africe, kde denně vyvražďují nemuslimy, mnoho džihádistů proudí do Evropy

Občas je zapotřebí připomínat, jaká zvěrstva se nyní dějí v Africe, neboť totéž chystají džihádisté i pro nyní značně oslabovanou Evropu. Jen velmi málo Evropanů si totiž uvědomuje, že zločinecké kartely, za něž lze považovat EU, pašerácké neziskovky a vlády některých zemí, se společně snaží o to, aby infiltrovaly Evropu islámskými radikály, kteří již nějakou dobu proudí do Evropy.
V zemích oblasti subsaharské Afriky byly po staletí obvyklé různé kmenové války, ale ty nebyly o šíření nenávistné islámské ideologie, ale o zabírání území. Ovšem nyní dochází ke genocidě nemuslimů – většinou křesťanů, ale i animistů, jednoduše všech, kdo nevyznávají islám a nehodlají konvertovat. A znovu zdůrazňuji, že totéž jako přes kopírák se chystá pro Evropu.
I proto je nutné poukazovat na to, jak – aktuálně al Šabáb, Al Kajda a různé odnože ISIS – řádí v Africe. Je třeba se podívat na to, co nyní připravujeme pro naše potomky v Evropě…
Džihádistickou misí je rozšířit šaríu všude. Islámský stát se rychle rozšířil v Africe a nabírá na síle. Pomalu se oživuje i na Blízkém východě. Není také žádným tajemstvím, že džihádisté již dlouho infiltrují proudy migrantů do Evropy a pokračují v tom.
Jen v samotné Burkině Faso došlo od roku 2015 k džihádistické expanzi – více než 2 000 lidí bylo zabito a 1,8 milionu vysídleno. Nigérie je dalším džihádistickým hotspotem.
„Podezřelí džihádisté zabili asi 50 civilistů v Burkině Faso,“ řekl guvernér východního regionu ve čtvrtek při posledním útoku v chudém státě Sahelu.
„Civilisté z Madjoari zemřeli ve středu při pokusu uprchnout před džihádistickou blokádou,“ uvedl plukovník Hubert Yameogo v prohlášení a dodal, že počet obětí je zřejmě vyšší, než je zatím známo.
Přeživší řekli AFP telefonicky, že se snažili dostat pryč od útočníků, když docházelo jídlo.
„Lidé byli zadrženi a popraveni teroristy,“ řekl jeden z přeživších. „Všichni mrtví byli muži.“ Guvernér regionu řekl: „Probíhají bezpečnostní operace k obnovení míru.“
Burkina Faso, jedna z nejchudších zemí světa, je od roku 2015 otřesena džihádistickými nájezdy, s hnutími spojenými s Al-Káidou a skupinou Islámský stát.
Více než 2 000 lidí bylo zabito a 1,8 milionu vysídleno.
Tolik aktuální situace v Africe, odkud proudí davy hrdlořezů do Evropy.
Na náš kontinent však nemůže z oblasti subsaharské Afriky putovat jen tak někdo. I kdyby daný jedinec prodal veškerý svůj majetek, na cestu nevydělá. Jen cesta člunem z Libye do Itálie stojí asi 1300 eur . Jenže samotná cesta do Libye a pobyt tam je ještě několikanásobně dražší.
Afričan z oblasti subsaharské Afriky tak potřebuje na cestu zhruba 4-5000 eur, což nemá průměrný obyvatel této oblasti šanci získat. Takovou částku dá dohromady jedině ten, koho platí drogová mafie (nigerijská mafie platí cestu dealerům a prostitutkám z jejich rodné země) nebo islámské bojůvky, které svým bojovníkům cestu platí.
ISIS nebo al Šabáb mají k dispozici víc peněz než jaký je státní rozpočet zemí, v nichž působí. Například v Somálsku vybere al Šabáb mnohem víc peněz loupežemi a na výpalném, než kolik vybere stát na daních.
Do Evropy tak putují zejména džihádisté islámských bojůvek, drogoví dealeři nebo prostitutky. Všem cestu platí jejich „šéfové“. A to se děje za souhlasu či dokonce podpory EU a podvratných neziskovek….
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden