WHO zveřejňuje aktualizovaný dokument o svém plánu získat moc nad členskými státy v mezinárodních mimořádných situacích
RSS

WHO zveřejňuje aktualizovaný dokument o svém plánu získat moc nad členskými státy v mezinárodních mimořádných situacích

Dokument, který stále více (ale přece jen ne dostatek) států odmítá či k němu vznáší námitky, zveřejnila WHO již v pátek na summitu, který skončil včera. Celé znění dokumentu  by měli prostudovat zejména právníci, kteří mohou objevit případné další záludnosti, které WHO do dokumentu „propašovala.“
Světová zdravotnická organizace (WHO) zveřejnila aktualizovaný dokument o svém plánu vykonávat moc nad členskými státy v případě mezinárodních mimořádných událostí.
Aktualizované návrhy byly zveřejněny v pátek zkorumpovanou organizací, vlastněnou těmi, kdo již dlouho sní o ovládnutí světa a jeho depopulaci.
V sobotu The Gateway Pundit hovořil s Deanou Michele Bachmannovou o nejnovějších jednáních na 75. výročním Světovém zdravotnickém shromáždění Světové zdravotnické organizace.
Podle Deany Bachmannové by to mohlo velmi dobře znamenat, že jsme se zatím vyhnuli „kulce“. Dodatky k postoupení  suverenity členských zemí do rukou WHO nebyly v pátek přijaty. Podle pravidel shromáždění WHA musí být pozměňovací návrhy předloženy čtyři měsíce před shromážděním WHO, takže to může trvat měsíce.
Zajímavé však je, že to, co bylo přijato v pátek (viz odkaz níže), nebylo dříve veřejně známo. Nebylo to tedy navrženo čtyři měsíce předem. Jednoduše to, co v pátek přijali, bylo také v tentýž den předloženo. A je to vágní. To byl jediný návrh přijatý k bodu 16.2 pořadu jednání.
Více jste si již o postoji některých zemí – zejména afrických nebo Indie – mohli přečíst zde .
Zde je kopie poslední dohody WHO, která byla aktualizována a zveřejněna v pátek.
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden