McDonald’s prodává při příležitosti měsíce LGBTQIA duhové hranolky
RSS

McDonald’s prodává při příležitosti měsíce LGBTQIA duhové hranolky

SLOVANKA


Následující měsíc byl vyhlášen měsícem LGBTQIA+, takže při té příležitosti se musí patřičně zapojit i všechny vždy aktivistické korporace a duhovou propagandu zahrnout i do svých reklam či výrobků. Již jste si zde mohli přečíst například o reklamě Audi , která dokonce předvedla muslimku s duhovou vlajkou, což muselo poměrně značně vytočit všechny muslimy.





Nyní se k propagandě přidal i McDonald’s, který se ovšem rozhodl zakomponovat LGBTQIA propagandu přímo do nabízených pokrmů. Nutno podotknout, že tentokrát korporace narazila dokonce i u svých fanoušků, kteří jinak různé vyvěšování duhových vlajek podporují…
„Jiný? Milujeme!“ – tímto sloganem chce McDonald’s vyjádřit svou solidaritu s LGBTQ+ komunitou právě včas na Měsíc hrdosti a nyní svým zákazníkům kromě obvyklých bramborových hranolků servíruje duhové hranolky. Ale nejsou dobře přijímány, hlásí  yahoo !  styl“ .
Jak  společnost oznámila, od pondělí (23. května) nabízí v některých zemích nový produkt, který evokuje rozmanitost: „Rainbow Sticks“. A na facebookové stránce giganta rychlého občerstvení si můžete přečíst o fotografii barevných hranolků:
„Protože milujeme barvy, máme nyní naše nové Rainbow Sticks se sladkými bramborami, červenou řepou a pastinákem“
Ovšem „barevné“ hranolky nejsou dobře přijímány všemi zákazníky McDonald’s.  Kritizován  je nejen vzhled zeleninových tyčinek, ale také chuť. „Těšil jsem se na to, tak jsem to hned zkusil, bohužel nedoporučuji,“ píše například jeden uživatel. V některých případech uživatelé Facebooku dokonce považovali nové hranolky za nepoživatelné: „Dnes jsem to zkusil. Ale – i když čerstvě připravené – prostě špatné. Není to poživatelné!“ A ani děti nedokázaly hranolky přesvědčit: „Jsou nechutné, moje děti je vyhodily, škoda.“
Zbývá doufat, že takoví chuťově zmatení zákazníci nebudou klasifikováni jako homofobní nebo transfobní a nebudou zařazeni do „složky“ pravicových extremistů…..





 
Slovanka





The post McDonald’s prodává při příležitosti měsíce LGBTQIA duhové hranolky first appeared on Pravý prostor .


Nejčtenější za týden