Myčka na nádobí
RSS

Myčka na nádobí

Vážení a milí přátelé z jiných světů! Píši vám z Demokracie. Z vyspělé Demokracie! Všechno je zde dobré, tak převelice dobré, i my jsme dobří, tak převelice dobří, až mne z toho jímají pochyby a obavy, zda jsme již úplně nezblbli. Nemáme zde totiž žádné srovnání. Žijeme v naprosté dobrotě, a co je mimo ni, od zlého jest, a o tom se nemůžeme přesvědčit. 
Už jsme se ženou staří. Jsme v důchodu a ještě chodíme, spíše se belháme, do práce, abychom ve vyspělé demokracii přežili. Důchody jsou zde malé. Jen pro pracující občany, tj. pro ty, kteří celý život pracovali, a poctivě si platili důchodové zabezpečení. Nyní nám dokonce vzali i slíbenou tisícovku.  Jinak to zde chodí naprosto skvěle.
Kupříkladu taková myčka na nádobí. Ta nesmí v žádné vyspělé demokratické společnosti chybět. Myčka na nádobí šetří váš drahocenný čas, práci, peníze a spotřebu vysoko zastropované vody a elektřiny.
Než vložím nádobí do myčky na nádobí, musím jej ve dřezu pečlivě omýt od nečistot v teplé tekoucí vodě. Myčka všechny nečistoty neumyje. Pak vložím do myčky chemickou tabletu neznámého toxického původu a též do ní nasypu jakousi žíravinu či sůl. Na obalech chybí údaje o chemickém složení těchto sloučenin. Pak myčku pustím, a ona sama umývá nádobí. Spokojně si při tom přede a vrní.
Když je nádobí v myčce umyté, a odpařená pára s mlhou v kuchyni usedne, takže již vidím na plíseň na zdi, tak vyndám z myčky na nádobí umyté nádobí. Pak jej umyji jej dřezu v teplé tekoucí vodě, abych z něj smyl jedovatá chemická rezidua. Nádobí pak musím ručně utřít.
S nádobím je u nás ve vyspělém demokratickém domově jakýsi problém. Bydlíme zde se ženou pouze dvě osoby, ale nádobí a příborů máme pro osob dvacet. To, abychom ušetřili. Aby se to vyplatilo, pouštíme myčku na nádobí, jen když je plná nádobí. Nádobím a příbory pouze pro dvě osoby myčku nenaplníme, a její provoz by nebyl úsporný. Nádobí je u nás tolik, že jej nemůžeme nacpat do kuchyňské linky. Stále odtud vypadává.
Dříve jsme myli se ženou nádobí ve dřezu ručně. Stačily nám na to jen dvě vody – jedna s Jarem a druhá čistá na opláchnutí. K utření nám stačila utěrka. Vždy jsme si u toho mytí nádobí se ženou pěkně povídali a rozuměli si. Nyní, co máme tu myčku na nádobí, tak nádobí již spolu nemyjeme. Dosáhli jsme vyspělosti. Nerozumíme si. Nemluvíme spolu. Žijeme v tiché domácnosti. Žena sleduje sentimentální televizní seriály a já píši blbosti.
Ještě, že se nám vydařily naše děti. Již jim začíná táhnout na padesát. Jedno skončilo na jehlách a perníku, a to druhé je notorickým alkoholikem. Užívají si svobody a demokracie. V životě naše ratolesti nepracovaly, ale přesto jedí – nejraději jedy. Jsou to asociální psychopaté, kteří si k nám chodí jenom pro naše důchody, aby měli na chlast a drogy.
Doba již byla taková, že se díky vědeckotechnickému pokroku naše děti našeho ručního mytí nádobí nikdy nezúčastnily. Narodily se již do věku myčky na nádobí. Sakra, ta myčka s námi zatočila, ta nás umyla a spláchla!
Vážení a milí přátelé z jiných světů! Uvedl jsem vám jenom jeden příklad z naší dobré a vyspělé Demokracie, u kterého jsem se nebál trestně právního postihu za šíření dezinformací. Pokud máte zájem poznat další příklady, přileťte na svých korábech k nám. Budete se zde cítit jako doma. Všechno je zde jako z jiného světa.


Nejčtenější za týden