Řidič prchající před francouzskou policií narazil do autobusu
RSS

Řidič prchající před francouzskou policií narazil do autobusu

Podezřelý řidič prchající před policií na motocyklu narazil tento týden ve Francii vysokou rychlostí do autobusu, uvádí se ve zprávách. (Foto: Twitter)







Nebezpečný incident se odehrál v neděli pozdě večer v Noisy-le-Sec, obci v kulturně bohatém departementu Seine-Saint-Denis.



Řidič se vydal na vysokorychlostní honičku poté, co odmítl uposlechnout příkaz k zastavení.



Podezřelého pronásledovali ulicemi města nejméně dva policisté na motocyklech, jak ukazují záběry z tělesných kamer sdílené na sociálních sítích.



V jednom okamžiku jsou policisté téměř sraženi ujíždějícím vozidlem, které prolétá kolem se zhasnutými světly.



Zdá se, že honička pokračuje přes most, než se řidič řítí na kruhový objezd a narazí do boku autobusu MHD, který se údajně vracel do vozovny.



„Vozidlo bylo falešně registrováno a nahlášeno jako kradené v Belgii,“ uvedl zdroj pro C News.



Řidič autobusu byl lehce zraněn, zatímco uprchlík byl převezen do nemocnice.



dimanche 24 avril 2022 à Noisy-le-Sec en Seine-Saint-Denis un automobiliste a tenté d'échapper à deux motards de la police. Mais la course-poursuite a vite été stoppée quand l'automobiliste a grillé un feu rouge et a été percuté par un bus de la RATP Ils a été grièvement blessé pic.twitter.com/Tq4Uxq2bKp — Assya Sergueï_Vitaly (@Sergei_Vitaly) April 25, 2022 Článek Řidič prchající před francouzskou policií narazil do autobusu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden