Svěřme naše životy policejním hrdinům
RSS

Svěřme naše životy policejním hrdinům



Senilní geront Joe Biden jede antigun bomby a my si povíme, proč jen idiot věří tomu, že ho policie ochrání.

 


Spojené státy severoamerické mají za sebou další školní střelbu, při které jakýsi postpubescent postřílel dvacet spolužáků a učitelku. Do seznamu obětí lze připočítat také manžela učitelky, kterého trefilo. Stalo se minulý týden v městě Uvalde v Texasu.
Haranta zastřelily bezpečnostní složky poté, co několik desítek minut ohrožoval zbraněmi spolužáky v místnosti, kde byl s nimi zavřený. Zda ho tam někdo s nimi zavřel nebo zda se tam zavřel sám neuvádějí média dostatečně spolehlivě.
V minulosti byly tyto zbabělé útoky notoricky zneužívány k prohlubování kontroly zbraní a tuzemská progresivně levicová média  nezůstala ani v tomto případě pozadu , nicméně s událostí začali velmi správně pracovat i zastánci prozbraňové politiky, ke kterým se hlásím i já. Kromě obvyklého argumentu, že policie nemůže být všude a vždy jí nějakou dobu trvá, než se na místo incidentu dostane, se zde v plné síle projevila ještě jedna věc, kterou by si měla uvědomit každá vovce, která se chystá rezignovat na svoji bezpečnost a osud svůj a svých blízkých vydá do rukou policejních hrdinů a profesionálů.
To, že se policisté na místo dostaví rozhodně neznamená, že zasáhnou účinně nebo že zasáhnou hned. Nebo že vůbec zasáhnou proti útočníkovi. V činnosti policie se totiž projevuje následující schéma:
Jako první policisté zajistí svoji bezpečnost.
Když zajistí svoji bezpečnost, tak se postarají o bezpečnost sboru, který je platí.
Když jsou s tím hotoví a naznají, že riziko pro sbor je přijatelné, tak budou hájit zájmy státu.
A až když jsou oni v pohodě, policejní sbor v pohodě a státní sponzor v pohodě, budou se zabývat vámi a vašimi potížemi s nějakým frustrovaným poděsem, který má zbraň a ohrožuje s ní vás. Dokud se tak nestane, vy máte smůlu. Bůh vás potrestal, protože jste uvěřili levičákům, že vás policie ochrání.
Pokud tedy pod vlivem médií, modrého porna a podobných věcí někdo žije v představě, že se policisté vrhnou do nějaké akce bez ohledu na nebezpečí, tak by měl méně koukat na telku. Nejspíš se to nestane, pokud nenatrefí na nějaké mimořádně zodpovědné individuum v uniformě, které nejen že je připraveno riskovat svůj život, ale také následně ustát různá obvinění z porušení předpisů a postupů. Většina z nich si ovšem nejprve bude obstarávat výbavu, zbraně, zajišťovat perimetr, zaujímat tyhle pozice, zaujímat tamty pozice, čekat na posily, čekat na speciální jednotku, čekat na nějaké vybavení. které se jim zdá nezbytné a až dosáhnou potřebné jistoty, že míra rizika pro ně, pro policii a pro stát je přijatelná, se vrhnou do nějaké akce.
Nejspíš už bude pozdě, protože se to mezitím nějak vyřeší samo.
Je velice naivní až dětinské spoléhat se na policii, že nás ochrání přes násilníky.
Ve shora zmíněném příběhu z Uvalde je úplně všechno, o čem jsem teď psal.
Policisté se především postarali o své bezpečí. Pomocí pásek vyznačili perimetr a něco mezi 40 minutami a jednou hodinou „se připravovali vstoupit do budovy“. Přítomná veřejnost, mimojiné rodiče dětí ve škole, na ně přitom naléhali, aby něco dělali a když to nepomáhalo, pokoušeli se zorganizovat vniknutí do školy sami.
„I told one of the officers myself, if they didn’t want to go in there, let me borrow his gun and a vest and I’ll go in there myself to handle it, and they told me no“  (Jason Caroll, otec jednoho z dětí, pro média. Jeho syn přežil.  Zdroj .)
Na  videu , které se rozšířilo díky Twitteru, jsou vidět policisté od různých složek, v dostatečném počtu (celkem jich tam bylo 80 až 100 nepočítaje v to místní policii), dobře vybavení, s neprůstřelnými vestami, vyzbrojení pistolemi a automatickými puškami Heckler Koch, a jediné co je zajímá, je dohlížet na veřejnost, aby se držela za páskou. Je skutečně obtížné sledovat, jak to mají policejní hrdinové u prdele, nicméně jejich představitelé poskytli pregnantní vysvětlení. Dovnitř do budovy nešli,  protože by tam po nich po nich někdo mohl střílet .
Co horšího. Na scéně se objevil hodný hoch se zbraní, respektive hned několik takových. Celník (Customs and Border Patrol)  Jacob Albarado  se právě nacházel mimo službu a to přesněji u holiče, kde se zamýšlel dát se ostříhat. Od jeho ženy, učitelky na předmětné škole, obdržel textovou zprávu, že ve škole je útočník se zbraní. Jeho osmiletá dcera rovněž chodila na tutéž školu a zamkla se na záchodě. Od holiče si Albarado vypůjčil legálně drženou brokovnici (zde poděkujme za druhý dodatek Bohu a géniům, kteří ho Američanům zanechali) a společně se vydali do školy. Zatímco pořád ještě probíhalo „plánování“ a taktické vyčkávání, Albarado s třemi nebo čtyřmi příslušníky CBP pronikl do školy, společně otevírali místnosti a vyváděli děti a učitele ven.
Policie nejen že katastrofálně selhala v ochraně životů, ale její představitelé ještě navíc bezprostředně po události lhali veřejnosti, aby zamaskovali šlendrián, který celou akci provázel. Tak například zkoušeli veřejnosti nabulíkovat, že policista vyčleněný k ochraně školy zkoušel útočníka zastavit, nicméně později se ukázalo, že ve škole vůbec nebyl a když se do ní vracel, bez povšimnutí kolem útočníka prošel. Ten se mu schoval za autem.
Dovolil bych si trochu zabrnkat na strunu konspirace. Policejní pasivita mohla mít ještě další důvod. Gun control se komunistické administrativě geronta Bidena dosud moc nedařil. Je třeba rozumět tomu, jak oni uvažují. Co je pro nás normální lidi naprostý děs, hrůza a nepřijatelný scénář, to je pro zastánce omezování práva držet zbraň pokaždé dar z nebes. S radostí zužitkují každou krizi a každý masakr k podpoře jejich politického programu. A taková krize týden před výroční konferencí NRA, která se navíc také měla konat v Texasu je taky dar z nebes a určitě by bylo v politickém zájmu nechat takovou krizi trochu eskalovat. Sice u toho dětičky natáhnou bačkorky, ale je to pro dobrou věc! Odzbrojení národa, skvělý to cíl amerických levicových pokrokářů. Nicméně při plánování podobných věcí by bylo lepší brát v úvahu, že v době sociálních médií se informace šíří rychleji než je stačí mainstreamové zpravodajství sledovat a směrovat, a když se pak začala šířit historka o hodném chlapci s brokovnicí vypůjčenou od holiče, mediální operace shořela jak papírový čert.
Aby toho nebylo dost, odpůrci druhého dodatku stihla hned vzápětí další pohroma. Kromě hodného chlapce se zbraní se objevila hodná holka se zbraní. Ve čtvrtek v noci černý kriminálník jménem  Dennis Butler  ohrožoval nelegálně drženou puškou účastníky party v Charlestonu WV a střílel po nich, aniž by se trefil. Důvodem měl být nějaký předchozí spor o rychlost jízdy autem, po kterém se Butler odebral domů pro pušku. Bohužel pro Butlera a bohudík pro všechny ostatní, mezi účastníky party byla jakási dáma, která na rozdíl od Butlera neměla oko z Kašparovy krávy, legálně drženou pistolí třikrát zasáhla Butlera a přivodila mu zranění takového charakteru, že ukončil nejen střelbu, ale i svou fyzickou existenci na tomto světě. Demokratická strana tak nejspíš ztratila zase jednoho voliče. Policie doslova uvedla, že tento zásah zachránil mnoho životů a že proti té ženě nebude vzneseno obvinění. Žena nebyla příslušnicí ozbrojených složek a současně tak utrpěl další mýtus, totiž že útočníkovi se zbraní může stejným způsobem čelit jen policejní profesionál.
Asi uznáte, že za takových okolností je čím dál větší makačka být správný antigun levičák. A také je dobře, že se plánovaný konvent NRA konal a proběhl celou událostí víceméně nedotčen.




D-FENS




The post Svěřme naše životy policejním hrdinům first appeared on .


Nejčtenější za týden