Lhář Trudeau tvrdil, že nikdy nikoho nenutil do covid vakcín (video)
RSS

Lhář Trudeau tvrdil, že nikdy nikoho nenutil do covid vakcín (video)

Všichni si jistě ještě pamatujete na protesty kanadských kamioňáků, kteří byli nuceni si nechat aplikovat genové injekce, jinak by jim nebylo povoleno provozovat svoji profesi. Stejně na tom byla i některá další povolání, včetně lékařů, mezi nimiž byla právě v Kanadě zaznamenána vysoká úmrtnost .
Přesto tato loutka WEF nyní tvrdí, že nikdy žádné povinné očkování nenařizovala…
Během  setkání  s německým prezidentem Steinmeierem v Ottawě kanadský premiér Justin Trudeau uznal, že vakcíny mohou mít vedlejší účinky.
„Existují lidé, kteří pravděpodobně opravdu onemocněli z vakcín,“ řekl Trudeau. Poté tvrdil, že na covid zemřelo více lidí, protože nebyli očkováni.

Pak n arážel na lidi, kteří údajně používají „dezinformace“ k tomu, aby „vyděsili“ ostatní lidi „takzvanými fakty, která nejsou fakta.“
Premiér také řekl, že jeho úkolem bylo během „největší krize veřejného zdraví za 100 let“ udržet co nejvíce Kanaďanů naživu.
Zdůraznil, že nikoho nenutil, aby se nechal očkovat, a pouze povzbudil Kanaďany, aby se nechali očkovat.
Ve skutečnosti Trudeau v únoru 2022 řekl, že k zabránění dalším opatřením je nezbytná očkovací povinnost. „A tento tým se na to i nadále soustředí.“

(Feb 2022) Trudeau: "Mandates are the way to avoid further restrictions…this team is going to stay focused on doing exactly that" pic.twitter.com/UPimnCnpyF
— Chief Nerd (@TheChiefNerd) April 24, 2023

Nejen, že Trudeau nařídil   genové jedy pro všechny vládní zaměstnance, ale také opakovaně odsoudil neočkované jako vrahy a nadával přes státní média pokojným řidičům kamionů, kteří protestovali proti  injekcím jen proto, aby si mohli vydělávat na živobytí, což jim jako neočkovaným Trudeau nedovolil.

Tento druh historického revizionismu bude stále více převládat, jak se vládní kreatury po celém Západě pokoušejí bagatelizovat svou osobní vinu při donucování veřejnosti – prostřednictvím drakonických restrikcí, nařízených povinných vakcín pro některé skupiny, vylučování neočkovaných ze života a samozřejmě nepřetržité propagandy šířící strach – aby si nechala aplikovat genové injekce.
Nesmíme dovolit těmto lidem přepsat historii…
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Lhář Trudeau tvrdil, že nikdy nikoho nenutil do covid vakcín (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden