P. C. Roberts: Z Fox News už pravda nepípne
RSS

P. C. Roberts: Z Fox News už pravda nepípne

Jak jsem mnohokrát opakoval, jsou u nás hlasatelé pravdy umlčováni. Nyní jde o nejoblíbenějšího televizního moderátora s největší sledovaností, který byl svým zaměstnavatelem zavržen. Je neobvyklé, ba zcela výjimečné, aby mediální společnost náhle propustila svého nejpopulárnějšího moderátora, zvlášť když se tak stane v době, kdy jeho pořad zažívá vrchol sledovanosti, zatímco zpravodajství jiných televizních společností ztrácejí důvěryhodnost i diváky. Zde je zpráva, kterou zveřejnil web Epoch Times:
Fox News v pondělí potvrdila, že se rozešla se svým populárním moderátorem Tuckerem Carlsonem, aniž by uvedla proč.
„Fox News Media a Tucker Carlson se dohodli na rozchodu, Děkujeme mu za jeho službu pro společnost ve funkci moderátora“, stojí v tiskové zprávě zpravodajského kanálu Fox News, a dále se zde uvádí, že jeho odchod ze společnosti je platný okamžitě, což znamená, že Carlson už nebude mít možnost moderovat závěrečnou show Fox News a rozloučit se se svými diváky.
Možná se ještě objeví nějaké vysvětlení, proč se Fox News takto střelila do své vlastní nohy a je též možné, že bude vykonstruován skandál s nějakou pornohvězdou, která potvrdí, že ji Tucker znásilnil. Ovšem vsadím se, že pravdivým příběhem je ten, že se spolumajitelé Fox News Rupert či Lachlan Murdoch, stali oběťmi vyhrožování. V USA a v Britanii se zákon proměnil ve zbraň mocných, což tamním vládnoucím elitám umožňuje získat „spolupráci“, kam jen pohlédnou. Přičemž tamní média už přestala vést vlády k zodpovědnosti.
Otázka: Zůstanou fanoušci Tuckera Carlsona u Fox News i po jeho propuštění?
Pravděpodobně ano, protože jen málo Američanů se zastane těch, kteří se jich zastávají. A to je důvod, proč je Amerika odsouzena k záhubě.
Zdroj: PCR
Vybral a přeložil Lubomír Man


Nejčtenější za týden