Nové video od WEF ukazuje, že bychom měli přestat jíst maso a místo toho jíst houby, řasy a kaktusy
RSS

Nové video od WEF ukazuje, že bychom měli přestat jíst maso a místo toho jíst houby, řasy a kaktusy

Jak již víte, tak klimaalarmismus se prolíná celou Agendou 2030 a je i součástí plánů Velkého resetu. To znamená, že – podle Billa Gatese či Klause Schwaba – bychom měli nejpozději do roku 2035 nahradit zvířecí maso jinými produkty – mimo jiné hmyzem a umělým masem, do jehož výroby nyní investuje i Gates.
WEF nám aktuálně přináší další „laskominy,“ které by údajně měly maso plnohodnotně nahradit, přičemž prý nezanechávají takovou uhlíkovou stopu jako zvířata…
Světové ekonomické fórum (WEF) chce, abyste přestali jíst maso a místo toho jedli houby, mořské řasy a kaktusy jako udržitelnou alternativu k vaší současné stravě.
Snaha nahradit maso rostlinnými a hmyzími alternativami je i nadále řízena globálními elitami. Jsou to stejní lidé, kteří konzumaci masa považují za neudržitelnou praxi, která pomalu ničí ekosystémy a masivně přispívá ke změně klimatu.
Výzva, aby lidé hledali udržitelné alternativy k masu, zazněla na konci WEF v Davosu.  Ve shrnutí videa, které WEF zveřejnilo na Twitteru , je na výběr sedm možností.






Těchto sedm možností jsou: mořské řasy, čočka, fonio (má ořechovou příchuť), okra, moringa, špenát a houby.
WEF nabízí mořské řasy jako ideální náhradu masa kvůli jejich „nízkouhlíkovému profilu“ a „esenciálním mastným kyselinám s vysokým obsahem vitamínů a antioxidantů“.
Podle ALJAZEERA generální ředitel Světové obchodní organizace Ngozi Okonjo-Iweala řekl: „Tato potravinová krize je skutečná a musíme najít řešení“.
Lidé by měli konzumovat brouky nebo proteiny na bázi brouků, jako je švábí mléko, celé populaci je třeba nabídnout víc alternativ za maso.
Jak uvádí  Summit News  , liberální inteligence učinila masivní tlak na požadavek změny globálních stravovacích návyků.
Amanda Little, profesorka z Vanderbilt University, vyzvala svět, aby začal jíst hmyz. Schválení tohoto kroku Evropskou unií dává pojídání brouků jakousi „důstojnost“, protože většině lidí se pojídání brouků přirozeně hnusí.
Začátkem tohoto roku miliardářský investor Bloomberg Američanům řekl, aby si vystačili s tím, že svou stravu bohatou na maso nahradí čočkou.
Také v Německu ekologové vedli kampaň za zdanění masných výrobků s cílem bojovat proti změně klimatu.
Boj o alternativu k masu ještě nekončí. Elita, zvyklá jíst steaky a kaviár, své stravovací návyky  pravděpodobně v dohledné době nezmění, zatímco my ostatní budeme nuceni se živit mořskými řasami a hmyzím proteinem.



Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden