VIDEO: Polský premiér pro britskou televizi narovinu prohlásil, že si přeje odstranit Vladimira Putina! Polská diplomacie se už ani nepřetvařuje, že se snaží o diplomacii a otevřeně se spřádají plány k atentátu na Putina! Ukrajina podle Pentagonu válku pr
RSS

VIDEO: Polský premiér pro britskou televizi narovinu prohlásil, že si přeje odstranit Vladimira Putina! Polská diplomacie se už ani nepřetvařuje, že se snaží o diplomacii a otevřeně se spřádají plány k atentátu na Putina! Ukrajina podle Pentagonu válku pr

VIDEO: Polský premiér pro britskou televizi narovinu prohlásil, že si přeje odstranit Vladimira Putina! Polská diplomacie se už ani nepřetvařuje, že se snaží o diplomacii a otevřeně se spřádají plány k atentátu na Putina! Ukrajina podle Pentagonu válku prohraje, ale hraje se o to, kolik území Ukrajina ztratí a kolik Ukrajinců se natrvalo přestěhuje do EU a započne proces děsivé ukrajinizace! Ukrajina v původních hranicích skončila, ale nová začne vznikat uvnitř Evropské unie v jednotlivých členských státech! Na co se připravit? Raději to ani nechtějte vědět!
Válka na Ukrajině skončí očekávaným vítězstvím Ruské armády a vědí to už i v USA v Pentagonu, ale než tyto informace dorazí do Evropy k vazalským politikům USA, bude to nějaký čas trvat. Rusko zatočilo s elitními částmi ukrajinské armády a zbytek se nyní na Donbasu dává na útěk, místní lidé si po 8 letech okupace ukrajinskou armádou konečně oddechnou a budou žít svobodně. Ruské úřady již zahajují proces mapování hromadných hrobů, do kterých ukrajinská armáda pohřbívala lidi z etnicky začištěné oblasti Donbasu.
Naprosto neocenitelné informace nyní poskytují ruským vyšetřovatelům zajatí bojovníci oddílů Azov, kteří fungovali na Donbasu na ukrajinské straně demilitarizované zóny jako čistící jednotky, které po dobu 8 let v tichosti likvidovaly vesnice od ruského etnického obyvatelstva. Nikde ale nebyly žádné oficiální pohřby, takže je jasné, že se ta těla nachází v hromadných masových hrobech.
Azov až dosud používal nacistický symbol Wolfsangel Na Kyjev vyplují v následujících měsících neuvěřitelná svinstva, nikdo si netroufá odhadovat, kolik etnických Rusů na ukrajinské straně DMZ na Donbasu pozabíjeli od roku 2014. Pluk Azov má takové obavy z následků, že dnes v úterý dokonce došlo k rozhodnutí, že pluk přestane používat nacistický symbol Wolfsangel a místo něho bude používat symbol mečů v trojzubci [ 1 ]. Příkaz ke změně vydal podle ruských novinářů již včera přímo Igor Kolomojský, hlavní kmotr a sponzor Azovu.
Jenže, postupně s tím, jak se hroutí představa Západu o porážce Ruska na Ukrajině, tak začíná mezi politiky v EU panika a neonacisté v polské vládě ztrácí nervy. Vrchní nácek polské vlády a premiér Mateusz Morawiecki totiž poskytl rozhovor britské televizi Sky News, ve které prohlásil, že stále věří v samostatnost Ukrajiny a v porážku Ruska, ale ve skutečnosti by si přál, aby Vladimir Putin byl odstraněn.
VIDEO: Polský premiér by si přál odstranit Vladimira Putina
Ano, premiér Polska naprosto otevřeně vyzval k odstranění prezidenta Ruska, což je v diplomacii nevídané. Jenže Polsko diplomacii již dávno pohřbilo a místo ní začalo posílat své vojáky na Ukrajinu. A protože situace na Ukrajině je pro Kyjev den ode dne horší, dochází na Západě k projevům zoufalství a politici se uchylují k myšlenkám atentátu na Putina. Stačilo si minulý pátek poslechnout Pekarovou s Rakušanem na pietním aktu v Praze k 80. výročí operace Anthropoid [ 2 ] a muselo každému dojít, že v jejich slovech byly náznaky tužby po likvidaci Vladimira Putina stejně, jako byl zlikvidován Reinhard Heydrich. Přímo to z nich čišelo a pouze Jirka Černohorský měl odvahu v tom hloučku lidí tyto výroky podpory Ukrajině z jejich úst odsoudit.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v149dqp","div":"rumble_v149dqp"});
Před pár hodinami během ústupu ze Severodoněcku vyhodila ukrajinská armáda do povětří nádrže s kyselinou dusičnou v místním závodě Azot. Tento chemický útok má za úkol zpomalit postup Ruské armády, a to i za cenu civilních obětí a za cenu válečného zločinu, protože použití chemických zbraní je válečný zločin. Naštěstí Ruská armáda z odposlechů ukrajinských vysílaček ví, kdo k tomu dal rozkaz, takže Ruská armáda a prokuratura bude vědět, koho mají hledat. Jenže postupně s tím, jak se ukrajinská armáda už pomalu smiřuje s faktem porážky na Donbasu, v Evropě to teprve začne.
Podle dnešního vyjádření z Pentagonu už nemá Kyjev prostředky na to, aby Ruskou armádu vytlačil z obsazených území, maximum možného je zpomalování ruského postupu do chvíle, než ukrajinská armáda vyčerpá veškerou živou sílu. Přeloženo do lidové řeči, prostě do chvíle, než bude americká válka na Ukrajině dobojována do posledního Ukrajince. Právě proto Pentagon nepošle Kyjevu raketové systémy dlouhého dostřelu, protože nechce Ukrajincům dát možnost střílet na území Ruska. Ukrajinci mají zemřít a padnout na území Ukrajiny. Tak to Američané naplánovali a tak to chtějí.
Ukrajina definitivně končí v současných hranicích a Ruská armáda zřejmě použije izraelský model z Golan
Ukrajina se rozpadne. Ruské úřady v Chersonské a Záporožské oblasti začaly dnes v úterý poskytovat ruskému etniku občanství Ruské federace, lidé se staví do front na ruské pasy a potvrzení o občanství. Moskva tím pádem dává najevo, že obsazené prostory nebude okupovat, ale rovnou provede jejich anexi, zřejmě na základě etnického klíče podle Charty OSN. Určitě proběhne referendum, ale to bude pouze formalita.
V Chersonské oblasti žije 87% ruského etnického obyvatelstva, v Záporožské oblasti 79% podle ruských médií, která se odkazují na poslední sčítání obyvatelstva ještě z dob vlády Viktora Janukovyče. Naopak se zdá, že pokud ukrajinská armáda bude nadále se snažit o nemožné, Ruská armáda použije izraelský model z Golanských výšin a provede anexi více do hloubky Ukrajiny, ale ne za účelem anexe, ale pro účely nárazníkového pásma.
Nový nárameník Azovu s trojzubcem To by mohlo mít šířku 70 až 200 km od hranic nově anektovaných území na Ukrajině. Rozpad Ukrajiny je důsledkem selhání pokusů o federalizaci multietnické země, jakou Ukrajina vždy byla. Moskva zřejmě zlámala nad Kyjevem hůl a rozhodla se provést anexe těch částí Ukrajiny, kde žije nejvíce ruského etnického obyvatelstva.  Kyjev si za to může sám, především přijímáním zákonů na zákaz ruštiny ve školách, v úřadech a v obchodním styku, tedy v obchodech, prodejnách a ve službách. Před pár měsíci k tomu přibyl zákon na zákaz tisku knih v ruštině, pokud ta samá kniha či tiskovina není vydána i v ukrajinštině. Týkalo se to nejen knih, ale veškerých tiskovin, což bylo likvidační pro rusky mluvící regiony na Ukrajině, kde se tisk ukrajinské mutace nedal finančně zaplatit, když tuto mutaci nikdo nekupoval.
Rozpad Ukrajiny nastartuje ekonomický, nikoliv válečný exodus Ukrajinců do EU
Výsledkem rozpadu Ukrajiny bude trvalý exodus Ukrajinců do Evropy, ale ne v důsledku války! Pozor, to je omyl! Anexe jihovýchodu Ukrajiny a Donbasu prostě Ukrajinu ekonomicky položí. V té anektované oblasti leží drtivá většina ukrajinských nerostných surovin, drtivá většina obilných ploch a zemědělské půdy, největší ukrajinské elektrárny, drtivá většina průmyslu, oceláren a hutí. Západ Ukrajiny naproti tomu byl vždy a dosud je nejchudší částí Ukrajiny, takže Ukrajina se ekonomicky zhroutí. Lidé to zjistí velmi brzy a exodus Ukrajinců teprve začne, tentokrát to bude exodus ne před válkou, ale před ekonomickým zoufalstvím.
Celá Evropa se začne ukrajinizovat. Začne to postupně v procesech školství, služeb, médií, bankovnictví, ve firmách, v obchodech, v televizi, v médiích, prostě úplně všude. České děti začnou chytat ukrajinskou bilingualitu, začnou mluvit ukrajinsky i česky. Dojde ke stejnému jevu jako tady v Německu po II. sv. válce v rámci programu obnovy Německa, na kterém se podílely desítky a později stovky tisíc Turků. Vedlejším jevem byla indukce turečtiny u německé školní mládeže. Spolu s ní začala pracovat i eugenika, tedy eugenické záření a jev související s indukcí změny německého jídelníčku, německé děti se naučily na kebab a opustily klobásu se zelím.
Důsledek turkizace Německa od 50. let minulého století Indukce ukronacismu v ČR však bude mít jiné projevy. Dojde u českých dětí k indukci banderismu a k obdivování nacistických myšlenek. Prohloubí se spolu s tím rusofobie. Pokud se tomuto neudělá přítrž, proces ukrajinizace přepíše český genom na eugenické rovině stejně, jako to udělala turkizace Německa po II. sv. válce. Možná jste si všimli, že Česká televize bude propouštět, generální ředitel Petr Dvořák navrhuje zrušit několik kanálů ČT, má dojít ke zrušení dětského vysílání [ 3 ].
Ano, důvodem je sice krize na úrovni veřejných financí v ČR v důsledku schodku státního rozpočtu a vysoké inflace znehodnocující koncesní poplatky, jenže to není ten skutečný důvod. ČT si má podle informací naší redakce ponechat pouze zpravodajství a dokonce by se mohlo stát, že ČT reálně zůstane jen jeden vysílací kanál, a to ČT24. Odkud se to vzalo? A co tak najednou? Někdo chce šetřit? Ale kdepak.
Zemětřesení v ČT a rušení kanálů je direktivou globalistů na přesun mediální kontroly z rukou veřejnoprávních sluhů do rukou nadnárodních korporací komerčních televizí
Tohle přišlo z Bruselu. Peníze a inflace jsou jen výmluva. Navýšit poplatky nebo zvednout státní příspěvek by šlo raz dva, zejména za této vlády, která je s ČT na jedné vlně kamaráčoftu, až to z nich kape. Veškerou mediální produkci, sport, filmy, vysílání pro děti, to všechno mají totiž v ČR nově obstarávat výhradně a jen nadnárodní vysílací korporace. Všechno bude řídit nadnárodní konsorcium mediálních domů, velkých konglomerátů.
Vysílání pro děti obstará Disney a jeho LGBTQ++ propaganda. Sport obstará ESPN, filmy HBO. A co zbyde na veřejnoprávní média? Pouze zpravodajství, které negeneruje žádné peníze, ani reklamu! To je ten skutečný důvod toho náhlého procitnutí na Kavčích horách. Je to pouze potvrzení, že globalizační procesy se urychlují a není dovoleno, aby dětské pořady nebo zábavu kontrolovala v ČR jakási veřejná média.

Ne, že by dělala pro globalisty špatnou práci, to jistě ne. Ale ve chvíli války na Ukrajině je nejlepší čas na kácení zbytků státního mediálního lesa, při kterém budou lítat třísky. Konec kanálů ČT je symbolem zániku české státnosti, která započala již před 33 lety. Konec kanálů ČT není sice důvodem k pláči, ale jedná se o konceptuální tečku za procesem destrukce polostátního a posledních 20 let už očividně nevyváženého mediálního vysílání v ČR po roce 1989. V éře renacifikace a globálního resetu není důvěra již svěřena ani ČT, všechno si globalisté chtějí řídit sami. To je ten hlavní důvod. Takže, zabít Putina a když ne, tak alespoň ovládnout média, mediální výchovu dětí, kontrola populace skrze bedny a skříně řízené z ciziny. ČT zůstala bez důvěry! A to jak té české veřejnosti, tak i ze strany té konceptuálně globální mašinérie. To je ta největší ironie!
-VK-
Šéfredaktor AE News
S námi čtete, s námi objevujete
Upozornění pro podporovatele: Došlo ke změně bankovního účtu. Více informací   zde .
Vážení čtenáři Aeronetu, pokud se vám líbí naše investigativní žurnalistika a komplexní analýzy, které pro Vás už 8. rokem děláme, pokud se vám líbí naše články, videa a pravidelné páteční pořady na SVCS, a chcete-li, abychom vám i nadále mohli přinášet nové informace a politické analýzy a komentáře, přispějte prosím jakoukoliv sumou v závěru tohoto měsíce na naší obvyklé darovací stránce  zde , ale pouze v případě, že si to můžete dovolit, tedy podle svých možností. Každý příspěvek má smysl, každý se počítá, malý i velký. Zatím jsme vysbírali jen cca.  81%  z cílové sumy a  do konce měsíce zbývá posledních 60 minut . Přispět můžete bankovním převodem, PayPalem, kryptoměnami Bitcoin, Bitcoin Cash a Ethereum, a poštovní složenkou na účet. Naše práce může pokračovat jedině s Vaší podporou, jinak to není možné a nemělo by to ani smysl, protože podpora musí být oboustranná.  Náš server je tu pro vás. Za Vaši podporu a pomoc předem děkujeme!


Nejčtenější za týden