USA: Bezprecedentní nával na hranicích poté, co Bidenova administrativa kopíruje politiku EU (videa)
RSS

USA: Bezprecedentní nával na hranicích poté, co Bidenova administrativa kopíruje politiku EU (videa)

V USA již přestanou platit zákony, které umožňovaly na hranicích provádět kontroly a případně posílat všechny migranty zpět za hranice. To mělo souvislost s tzv. „zdravotním zákonem,“ který v USA přetrvával ještě z dob covidismu.
Nyní již USA zcela otevřeně najíždí na stejnou politiku jaká je praktikována v EU – tedy žádný ilegál nesmí být poslán zpět za hranice, všichni musí být vpuštěni do země s možností zažádat o azyl.
I když i v době platnosti tzv. zdravotního zákona byly hranice USA jako průchoďák, přesto se stávalo, že byla část migrantů na hranicích navracena zpět do Mexika.
Tentokrát již něco podobného není možné, což znamená, že každý, kdo má zájem překročit hranice USA – byť i bez dokladů – musí být do země vpuštěn.
V reakci na to míří k hranicím tisíce migrantů, přičemž mnoho dalších se již v oblasti nachází.
Více již vypoví samotná videa z hranic.
Nové záběry z pohraničního města El Paso v Texasu ukazují střízlivý pohled na zhoršující se migrační krizi, kterou Bidenova administrativa, liberální média a progresivní politici dva roky ignorovali, zatímco každého, kdo na to poukázal, nazývali „rasistou“.

Illegal immigrants scramble for supplies in El Paso, Texas following the declaration of a state of emergency over the ending of Title 42.
pic.twitter.com/3ariGxU45b
— Ian Miles Cheong (@stillgray) May 4, 2023


Illegal aliens waiting to cross into El Paso due to expiration of Title 42
pic.twitter.com/Dgcj7eVOhA
— The Post Millennial (@TPostMillennial) May 4, 2023


Anybody who is pro-open borders has never been to border towns like El Paso which are plagued with mass migration dumpster fires like this pic.twitter.com/nmsE2u02L9
— Ashley St. Clair (@stclairashley) May 3, 2023


Biden’s Border Invasion, Today 5/3/2023 #bidensborder #ElPaso #invasion #texas pic.twitter.com/lGu6eXdIAZ
— Oreo Express Normal/Not Mentally Ill (@OreoExpress) May 3, 2023


The situation in El Paso is so bad that even CNN is flabbergasted.
“It’s difficult to describe, Jim, with words… The magnitude of the number of individuals.” pic.twitter.com/ugarf7HwHr
— Citizen Free Press (@CitizenFreePres) May 3, 2023

Směrem k hranicím již vyrazila také kolona autobusů plných jihoamerických migrantů:

NOW: 24 busses of aliens leaving Darien up Highway 1 on way to Costa Rica to USA. After I stopped taping they kept coming. There will be more tonight. We heading to Darien camp now. pic.twitter.com/jpbtxnTMlU
— Michael Yon (@Michael_Yon) May 3, 2023

Američané se shodují na tom, že jde o řízenou invazi na výměnu obyvatel. Souběžně probíhá řízená invaze i do Evropy. Zde je organizována podvratnou EU a jejím migračním paktem s nedávno schválenými kvótami.
Na hranicích USA je celkem patrné, kdo pomáhá řídit invazi, stačí pohled na obrázek.  Jak vidíte, tak EU „pomáhá“ i zde:

 
Dva kontinenty a totožná politika, která má za cíl výměnu obyvatel.
Stále si ještě někdo myslí, že je to náhoda?
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek USA: Bezprecedentní nával na hranicích poté, co Bidenova administrativa kopíruje politiku EU (videa) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden