Pedofil Woody Allen se pravidelně stýkal s Epsteinem
RSS

Pedofil Woody Allen se pravidelně stýkal s Epsteinem

Obviněný pedofil Woody Allen se pravidelně stýkal s Jeffreym Epsteinem, a to i poté, co si tento odpykal trest vězení za sex s nezletilými dívkami. (Foto: Wikimedia)







Podle nejnovější sbírky dokumentů, včetně e-mailů a rozvrhů, kterou odhalil deník The Wall Street Journal, si 87letý kontroverzní režisér s Epsteinem domlouval schůzky nejméně jednou měsíčně v letech 2014 a 2015.




Epsteinův seznam: Bidenův šéf CIA, Rothschildová, Chomsky a další
Allenova asistentka poslala soukromou pozvánku také v listopadu 2012, více než tři roky poté, co Epsteinovi skončil trest odnětí svobody za přiznání viny za navádění k prostituci dívky mladší 18 let, ukázaly dokumenty.



„ Woody se ptal, zda by Jeffrey měl zájem podívat se na svůj nový film buď dnes, nebo zítra?“ ptal se vzkaz, na který odsouzený pedofil odpověděl, že je k dispozici.




„Nejhorší hrůza, jakou jsem kdy viděl.“ Herec popsal, co se děje v Hollywoodu
Následující rok měla dvojice v plánu navštívit ateliér umělce Jeffa Koonse, který však na žádost o komentář k této události nereagoval, uvedl WSJ.



O rok později, v říjnu 2014, Epstein plánoval, že režisér filmu „ Annie Hallová“ bude dávat lekce filmového střihu v rozlehlém manhattanském sídle, kde Epstein zneužíval dívky a hostil řadu vysoce postavených hostů, včetně prince Andrewa, ukázaly dokumenty.



Zdroj: nypost.com




Šokující studie OSN: Pedofilie jako lidské právo?
Článek Pedofil Woody Allen se pravidelně stýkal s Epsteinem se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden