„Musí být odsouzena námi všemi“. Americká politčka kritizuje agendu WEF o velkém resetu
RSS

„Musí být odsouzena námi všemi“. Americká politčka kritizuje agendu WEF o velkém resetu

Bývalá demokratická kongresmanka Tulsi Gabbardová vystoupila proti programu Světového ekonomického fóra „Velký reset“ a vyzvala všechny, aby se k ní připojili a odmítli noční můru totalitní vize prosazující převrat společnosti, jak ji známe. (Foto: Instagram)







Gabbardová v úterý na Twitteru zveřejnila svůj komentář, v němž odsoudila radikální agendu prosazovanou zakladatelem WEF Klausem Schwabem, která usiluje o to, aby lidé na světě nic nevlastnili a byli šťastní, zatímco globální technokratická elita si vše ponechá pro sebe.



„Zatímco my bojujeme o to, abychom měli na jídlo a pohonné hmoty, elita se sešla v Davosu/WEF, aby diskutovala o tom, jak by nám mělo být umožněno žít,“ napsala Gabbardová.



„Jejich totalitní sen o takzvaném ‚Velkém resetu‘, kde lidé nic nevlastní a jsou sledováni/monitorováni na každém kroku, musíme všichni odsoudit.“



While we struggle to afford food and fuel, the elite gathered at Davos/WEF to discuss how we should be allowed to live our lives. Their totalitarian dream of a so-called “Great Reset” where people own nothing and are tracked/monitored with every step, must be condemned by us all. — Tulsi Gabbard (@TulsiGabbard) May 31, 2022 Kritika bývalé prezidentské kandidátky pro rok 2020 je osvěžující vzhledem k tomu, že jen velmi málo politických osobností se odvážilo nabourat Velký reset, který je pro elitu WEF a Davosu od pandemie koronaviru v roce 2020 ústředním tématem, katalyzátorem, o němž doufali, že jim umožní „vybudovat (společnost) zpět lepší“ s jejich kontrolou.



„Drtivá většina demokratických zákonodárců, současných i bývalých, buď přijímá principy Velkého resetu, nebo k této otázce mlčí,“ píše politický publicista JD Rucker.



„Abychom byli spravedliví, většina republikánů se tomuto tématu také vyhýbá, i když někteří, jako Rand Paul a Thomas Massie, se k němu vyjadřují otevřeně. Sledujeme každou zmínku o Velkém resetu a Světovém ekonomickém fóru ve zprávách a bohužel nevidíme mnoho republikánů ani ŽÁDNÉ demokraty, kteří by o nich mluvili negativně.“



Navzdory tvrzení, že tato agenda je klíčem k budování lepšího světa, byl program Velkého resetu opakovaně odhalen jako podvratné komunistické spiknutí, jehož cílem je podkopat individualitu, západní hodnoty a kapitalismus, a snaží se přebudovat společnost pod kontrolou elity WEF a Davosu.



Gabbardová nevysvětlila, jak její protest koresponduje s jejím členstvím v WEF jako Young Global Leader, na což upozornili mnozí v komentářích k jejímu příspěvku.







Bez ohledu na to je její odmítnutí WEF chvályhodné a měli by ji napodobit i další politici, kteří mají zájem o zachování národní suverenity a individuálních práv.



The great reset 6uild 6ack 6etter compilation pic.twitter.com/DHGIpt8kVq — JUST SAYING (@MarroniDean) December 21, 2021 Zdroj: infowars.com
Článek „Musí být odsouzena námi všemi“. Americká politčka kritizuje agendu WEF o velkém resetu se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden