Další otřesné výpovědi fanoušků, kteří byli napadeni muslimskými gangy u pařížského fotbalového stadionu
RSS

Další otřesné výpovědi fanoušků, kteří byli napadeni muslimskými gangy u pařížského fotbalového stadionu

Pokud si chceme udělat co nejpřesnější představu o jakémkoli dění, tak ideální jsou v tomto případě výpovědi očitých svědků, zde dokonce především obětí útoků. Je velmi zajímavé, že nikde v evropských médiích se nepíše pravda o tom, kdo byli útočníci. Maximálně se dočtete o tom, že šlo o skupiny „mladíků“.
Jenže chceme-li být objektivní, je třeba dodat, že šlo o muslimské mladíky, většinou arabského původu, avšak již narozené v některém z pařížských ghett. Jsou tedy důkazem zcela nezvládnuté politiky nejen Macrona, ale i jeho předchůdců.
A co je asi nejzajímavější – na malém vzorku můžete vidět, jak to bude za pár let vypadat ve všech multikulturních zemích Evropy. Zdá se, že drtivé většině útočníků ze sobotní noci jejich konání projde, což je jen povzbudí k dalším podobným akcím.
Před měsícem došlo k nepokojům ve Švédsku, nyní zde máme případ z Francie. Společný jmenovatel – muslimští „mladíci.“ Ne pouze „mladíci“ jak píší korporátní média. Muslimové tak testují, jak jsou silní, jde o známku přechodu do další fáze džihádu – a to džihádu mečem.
K jeho urychlení může dopomoci i válka na Ukrajině, kde se mohutně rozprodávají zbraně zaslané ze Západu právě islámským bojůvkám. Evropané tak vyzbrojují své vlastní vrahy. To je snad něco, co nemá v historii obdoby…
Ale nyní již k výpovědi svědků a zároveň i obětí muslimských gangů:
Jednou z obětí byl i starosta Liverpoolu, kterého u stadionu okradli o mobil, doklady i kreditní kartu. „Obklíčilo nás přes 30-40 francouzských mladíků v blocích C a D Stade de France, kteří vtrhli na stadion. To není chyba fanoušků Liverpoolu,“ prohlásil.
Výpověď dalšího fanouška Liverpoolu potvrzuje, že policie mnohdy odmítala konat.
„Gangy se toulaly venku a snažily se napadnout fanoušky Liverpoolu,“ řekl očitý svědek. „Viděli jsme chlapce, kterému ukradli hodinky, a pak můj bratr, který byl za mnou, křičel, že mu někdo vzal telefon a peníze.
Několik z nás dokázalo mladého zloděje chytit, ale z ničeho nic se objevilo dalších čtyři nebo pět mladíků. Můj bratr měl rozsekaný obličej, jeho kamarádovi rozbili hlavu a dalšího příznivce zbili lahví.“
Šli na policejní stanici, ale policisty to nezajímalo. „Jděte do nemocnice“, bylo jim řečeno.
„Když jsme dorazili do nemocnice, byl tam muž, kterého srazil vlak metra, když utíkal před někým, kdo ho pronásledoval s nožem, bylo mnoho těch, kteří byli biti nebo pořezáni lahvemi. Bylo to ponuré.“
Další příznivec se setkal s mužem, který byl napaden skupinou mladých lidí. Krvácela mu hlava a bál se, že si zlomil nohu. Zbitého a zraněného muže doprovázel jeho malý syn.
Ostatní vyprávějí podobné příběhy. Novinářka Caoimhe O’Neill z The Athletic popsala hrůzu, kterou zažila, když ji a skupinu příznivců venku napadl gang: „Nikdy jsem si nemyslela, že budu tak šťastná, že opustím tak krásné město,“ napsala v neděli ráno na Twitteru.
Patrice Ribeiro potvrdila stejný fenomén delikvence. Nové je podle ní, to, že  mladí lidé, možná izolovaní nezletilí, jednají ve smečkách. „Nikdy jsme to neviděli v takovém měřítku,“ říká.  „Diváci byli zcela svlečeni, někteří do posledního kousku oblečení,“ řekla s tím, že tyto scény trvaly až do pozdních nočních hodin.
Policista, který si vyžádal anonymitu, v sobotu na místě popsal několik scén “ Nepřestalo to. Viděli jsme skupiny, které provedly nespočet útoků,“ řekl. „Bylo to špatně řízeno i vedením policie,“ řekl. “ Byl to průšvih,“  shrnul další.
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 4 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden