„AAAAHHH“: Transaktivistka na zasedání spustila primární výkřik
RSS

„AAAAHHH“: Transaktivistka na zasedání spustila primární výkřik

Minulý týden na zasedání dozorčí rady v San Francisku spustil transgenderový aktivista několik prvoplánových výkřiků poté, co okresní prokurátorka Brooke Jenkinsová odmítla stíhat pracovníka ochranky Walgreens, který zastřelil černošského transgendera Banka Browna. (Foto: Youtube)







Jenkinsová prohlásila, že „důkazy jasně ukazují, že podezřelý se domníval, že je ve smrtelném nebezpečí, a jednal v sebeobraně“.




Matovič byl napaden agresivními LGBT aktivisty před parlamentem


Aktivistka Lia McGeeverová vyjádřila jejich (?) nespokojenost vnitroskupinovým diatriblem; „Bydlím v [okrsku 6]. Nenávidím spoustu lidí na této radě… za důvody, které vedly ke smrti Banka Browna. Takže si často něco připravím – možná je to trochu historické, možná je to i trochu poetické, to je jedno. Na téhle nástěnce je spousta performativních lidí, kteří řeknou jednu věc a podpoří černochy, bezdomovce, transsexuály, a pak vám hned vrazí kudlu do obličeje – jsou rasističtí, transfobní, proti bezdomovcům.




Další šílený trend. Lidé se zmrzačí a identifikují se jako hendikepovaní
Takže dnes nemám připravená žádná slova. Jen chci, abyste cítili naši bolest. Nevím, jestli to v tuto chvíli na základě vašich politických rozhodnutí dokážete, ale musím předstírat, že vám ještě nějaká forma empatie zbyla. Takže příští minutu strávím křikem, protože to je to, co se tady děje.“



McGeever poté vydal několik prvoplánových výkřiků: „K tomu mě přivedla transgenocida v této zemi, v tomto městě.“




Dospívající trans chlapec, zmlátil dívku poté, co odhalil genitálie v šatně
Jak píše Jonathan Turley;



Ne, to je to, k čemu nás všechny přivedl věk hněvu. Celá tato seance křiku byla způsobena tím, že okresní prokurátorka San Francisca Brooke Jenkinsová oznámila, že její úřad nebude stíhat Michaela-Earla Waynea Anthonyho, pracovníka ochranky Walgreens zodpovědného za zastřelení Banka Browna, černošského člena transgender komunity. Jenkinsová prohlásila, že „důkazy jasně ukazují, že podezřelý se domníval, že je ve smrtelném nebezpečí, a jednal v sebeobraně“.




Dánské muzeum se přejmenovalo na „gender“ a představilo kojícího muže
Naše politika se nyní zredukovala na kolektivní seanci křiku s nulovým obsahem kromě čirého nefalšovaného vzteku.



Jak jsem již dříve poznamenal, tento trend již dříve zachytil poslanec Jamaal Bowman (D-N.Y.), který je zachycen na videozáznamu, jak křičí o kontrole zbraní v Kapitolu, zatímco jeho kolegové po hlasování opouštějí sál. Když poslanec Thomas Massie (R-Ky.) požádal Bowmana, aby přestal křičet, Bowman křik opětoval: „Křičel jsem, než jste mě přerušili“ – což by se mohlo stát epitafem naší doby.



Zdroj: jonathanturley.org




Bidenův propuštěný úředník, který kradl zavazadla, se podrobí vyšetření duševního zdraví
Článek „AAAAHHH“: Transaktivistka na zasedání spustila primární výkřik se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden