Studie: Očkování proti covidu může nevratně poškodit oči
RSS

Studie: Očkování proti covidu může nevratně poškodit oči

V mnoha zemích se i přes prokazatelné hojné vedlejší účinky, výrazně nižší porodnost a naopak mnohde rekordně vysokou úmrtnost nadále propagují genové injekce. Přitom mnohé studie již potvrdily jasný vliv těchto injekcí na zdraví i plodnost.
To ovšem jen potvrzuje, že skutečný účel aplikace těchto přípravků není zrovna bohulibý. Vlády, které to s vlastními občany myslí dobře, již dávno tyto přípravky zakázaly.
Nedávno publikovaná studie zjistila nový vedlejší účinek experimentálních vakcín související s očima. Genové injekce zvyšují riziko vzniku neléčitelných cévních uzávěrů na sítnici více než dvojnásobně. To nejsou dobrá čísla.
Čím déle trvá celá nešťastná očkovací kampaň proti Covid-19, tím jasnější je rozsah poškození lidského zdraví, které experimentální injekce způsobily. To je také zřejmé ze studie „ Hodnocení rizik retinální vaskulární okluze po očkování proti COVID-19 “, nedávno zveřejněné v časopise Nature. Ta potvrzuje výrazně vyšší riziko cévní okluze v sítnici z těchto injekcí.
V souladu s tím bylo pro tuto studii vybráno celkem sedm milionů lidí. Avšak pouze necelých 750 000 očkovaných a přibližně 3,8 milionu neočkovaných zůstalo poté, co byly subjekty zkontrolovány na potenciální matoucí proměnné, jako jsou některá onemocnění, léky a antikoncepce. To by mělo zabránit ovlivnění výsledků.
„Byli jsme schopni prokázat vyšší riziko a míru výskytu vaskulární okluze sítnice po očkování proti Covid-19 poté, co jsme vyloučili možné matoucí faktory,“ píší vědci.
„Riziko vaskulární okluze sítnice, jiné než CRAO, bylo okamžitě pozorováno u jedinců očkovaných proti SARS-CoV-2. Mezi rizikové faktory retinální vaskulární okluze patří diabetes, hypertenze, obezita, onemocnění koronárních tepen a mrtvice.“
Celkově vzato, výsledky ukázaly, že dva roky po vakcinaci se pravděpodobnost pro všechny podtypy retinální vaskulární okluze významně zvýšila u očkované kohorty.  Závěr studie uvádí:
  „Celkové riziko vaskulární okluze sítnice bylo ve dvou letech 2,19krát vyšší u očkované kohorty než u neočkované. Kromě toho nebyly nalezeny žádné rozdíly mezi značkami a dávkou vakcín.“
Seznam vedlejších účinků kontroverzní vakcíny stále roste. A co víc: V tomto případě jde o poškození zraku, které, alespoň při současném stavu medicíny, nelze zvrátit…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ] Článek Studie: Očkování proti covidu může nevratně poškodit oči se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden