Německé Zelené už nenávidí i jejich voliči, podívejte se, jak dopadli na kampani v několika městech (videa)
RSS

Německé Zelené už nenávidí i jejich voliči, podívejte se, jak dopadli na kampani v několika městech (videa)

Němečtí Zelení jsou součástí vlády, přičemž jejich voliči jsou zpravidla i zarytí odpůrci zbraní či jakéhokoli zbrojení vůbec. Jenže jsou to právě Zelení, kdo v rámci vlády zdaleka nejvíc tlačil na zasílání zbraní na Ukrajinu, kde jsou nejen často využívány k zabíjení civilistů nepokrytými nácky, ale nejednou padly i do rukou ruských vojáků.
Části jejich voličů jistě vadí i nepokryté poklonkování arabským emírům v zemích, kde by právě těmto voličům hrozil i trest smrti. Těm se klaněl právě zelený ministr hospodářství a vicekancléř Habeck, který byl vypískán při kampani hned v několika městech. Nejednou se objevila i hesla ve stylu „váleční štváči“….
Více netřeba komentovat, stačí videa z různých měst.  Na videích je slyšet spíš nesouhlasné křičení lidí a jejich pískání než projevy politika..
Bielefeld:
 

Kiel:

Dortmund 1

Dortmund 2

Co k tomu dodat? Podle průzkumů veřejného mínění je Habeck v současné době „nejpopulárnějším“ německým politikem a jeho zelená kolegyně Baerbocková pro změnu nejoblíbenější německou političkou. Ovšem videa výše pak nejspíš lépe ukazují, jak dalece jsou podobné průzkumy „důvěryhodné“…
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 2 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden