VIDEO: Americká stanice Disney zahájila vysílání pořadu s transvestity pro školáky 1. stupně základních škol ve věku do 12 let, kde budou seznamováni s americkým progresivismem a inkluzí v rámci propagace LGBTQ+ obsahu! Streamovací služba Disney+ startuje
RSS

VIDEO: Americká stanice Disney zahájila vysílání pořadu s transvestity pro školáky 1. stupně základních škol ve věku do 12 let, kde budou seznamováni s americkým progresivismem a inkluzí v rámci propagace LGBTQ+ obsahu! Streamovací služba Disney+ startuje

VIDEO: Americká stanice Disney zahájila vysílání pořadu s transvestity pro školáky 1. stupně základních škol ve věku do 12 let, kde budou seznamováni s americkým progresivismem a inkluzí v rámci propagace LGBTQ+ obsahu! Streamovací služba Disney+ startuje právě i v České republice a na Slovensku, takže už je jasné, jaké kanály a jaký obsah pro děti nahradí produkci z právě krachující České televize! Sbohem, Popelko a vítej, Drag Queen! Globální reset jede ve stínu krize na Ukrajině na plné pecky, abyste si nevšímali důležitých věcí, jako třeba toho, na co se dívají vaše děti, když se nedíváte vy!
Pokud si myslíte, že válka na Ukrajině je centrem světobodu pro procesy globalizace, tak jste na omylu. Globalisté používají konflikt na Ukrajině nejen jako nástroj na odchod od ropy a plynu v rámci programu Green Deal , ale rovněž používají konflikt na odvedení pozornosti veřejnosti od brutálních procesů převýchovy budoucí populace, tedy malých dětí. Vašich dětí!
Určitě jste zaregistrovali mohutné manévry na Kavčích horách, kde dochází k nevídanému masakru [ 1 ] pracovních pozic, k ukončování televizních kanálů, k zahájení propouštění a přitom veřejnost si má myslet, že je to kvůli šetření a úspoře 900 milionů korun, a to navíc za dva rozpočtové roky , což pouze podtrhuje ten neuvěřitelný podvod v argumentaci, že prý je to kvůli úsporám. Tento rok hospodaří Česká televize s rozpočtem ve výší neuvěřitelných 7,17 miliardy korun [ 2 ].
Pořad studia Disney pro děti do 12 let o LGBTQ+ agendě a transvestitismu Pokud si to spočítáte, tak zjistíte, že těch 900 milionů úspor za 2 roky v úhrnu je pouze 12,5% při zaokrouhlení dolů z celého jednoho ročního rozpočtu. Jenže, protože se jedná o úsporu za 2 roky, tak je třeba ve skutečnosti počítat s polovinou za 1 rok, tedy úspora jen 450 milionů korun z rozpočtu 7,17 miliardy korun za rok, což je tedy jen něco málo přes 6% úspor ročně. A kvůli této úspoře je proto v ČT zemětřesení? Tomu jako fakt chcete věřit? Kvůli snížení rozpočtu o 6% končí ČT 3, tvorba pro děti, kvůli tomu končí [ 3 ] nebo se omezuje produkce vlastní tvorby, filmů a seriálů? Uvědomujete si, že je to lež? Do těch 450 milionů za rozpočtový rok se nevejde na úsporách ani omylem to, co všechno se má seškrtat. A to není všechno.
Naprosto směšná úspora z rozpočtu ČT není tím pravým důvodem pro mohutnou likvidaci části funkce veřejnoprávní televize
Opravdu si někdo myslí, že by Fialova vláda ve sněmovně neprotlačila navýšení koncesních poplatků tak, aby těch 450 milionů se nemuselo šetřit? A když by to neměli zatáhnout koncesionáři, tak by ty peníze prostě do ČT nasypal stát formou příspěvku. Ta úspora není žádnou hmatatelnou úsporou, to je k smíchu! Těch 450 milionů ze 7,17 miliard ročně, to je tak maximálně rozpočet pro řidiče, údržbáře a svačinářky na Kavčích horách, z toho se nefinancují kanály, tvorba a licence na ukrutně drahé sportovní přenosy a pořady ze sportu. Takže, kvůli penězům, kvůli těmto pár drobným rozhodně zemětřesení v ČT neprobíhá. Tomu nevěřte! Účetně je to totiž nesmysl, kvůli penězům to není, když se má uspořit jen 6% ročně.
Pořad studia Disney pro děti do 12 let o LGBTQ+ agendě a transvestitismu Ve skutečnosti jde o opatření z Bruselu. Na zemětřesení v ČT nás již před 2 měsíci nepřímo upozornil náš zdroj z bruselských kuloárů, kde se v poslední době znovu a opět řeší tzv. kvóty na evropskou filmovou tvorbu, že televize v EU mají vysílat povinně 30% evropské tvorby, a že v ČR je to pozadu a ještě neexistuje zákon, který by to českým televizím nařizoval. Zdroj z Bruselu nás ale upozornil, abychom se připravili na to, že pod pojmem “ evropská tvorba ” se nemyslí československý filmový archiv s obrovskou zásobou českých a slovenských filmů, inscenací a seriálů natočených od 50. let minulého století až do dnešní doby.
Archiv československé kinematografie není pro globalisty tou žádoucí produkcí tzv. evropské tvorby
Tohle prý v Bruselu nesou úředníci velmi nelibě, protože to podle jejich názoru není aktuální a současná tvorba, ale dědictví z dob budování socialismu v ČSSR, a to včetně českých a slovenských pohádek z před roku 1989, které zobrazují kritiku kapitalismu, útlaku dělnické třídy, dávají přednost binárním vztahům muže a ženy, tradiční rodiny, přičemž…  nereflektují současné sociální změny v pohledech na genderovou inkluzi a inkluzivní rodinu a její redefinici. Jinými slovy, Bruselu se nelíbí, že by tato kvóta 30% byla v ČR pokrývána archivními snímky československého kinematografického průmyslu. A zdroj z Bruselu nás už právě v polovině dubna upozornil, že nejen v ČR, ale v celé Evropě a v USA se začnou dít věci, pokud jde o vysílání pořadů pro děti a mládež. A na jeho slova nyní došlo.
Pořad studia Disney pro děti do 12 let o LGBTQ+ agendě a transvestitismu Globalisté totiž už nebudou chtít, aby obsah pro děti vysílaly národní televizní subjekty, státní ani veřejnoprávní subjekty, ale pouze nadnárodní korporace jako jsou Netflix, HBO, Amazon anebo Disney. Jejich tvorba je totiž progresivní, probuzená , tedy woke , inkluzivní a genderově rozmanitá. Jinými slovy, likvidace a zemětřesení na ČT kvůli směšným úsporám je ve skutečnosti maskírovka, aby ČT již nevysílala archivní tvorbu pro děti, aby neměla pořady pro děti, ani stanici pro děti, protože tuto výchovu mají převzít zahraniční korporace a odborníci na genderovou inkluzi. A největším odborníkem je zjevně studio Disney a jeho streamovací služba Disney+ v jeho portfoliu, která právě přichází do ČR [ 3 ] a na Slovensko [ 4 ] právě v těchto dnech.
VIDEO: Disney začal de facto vysílat transvestity show pro děti do 12 let
Americká stanice Disney na streamu Disney+ totiž před několika dny zahájila vysílání pořadu s transvestity pro malé děti 1. stupně základních škol ve věku do 12 let, ve kterém se budou seznamovat nejen se světem genderových odchylek, vztahů gayů, lesbiček , ale ústředním bodem je svobodná volba pohlaví, tedy politika pro-choice , ke které dopomáhá mezistupeň tzv. Drag Queens, tedy královen převleků za ženy. Transvestité jsou totiž mezistupněm genderového přerodu, kdy si děti zvolí, že chtějí být ženou a potom se oblékají jako ženy, mnoha z nich to zůstane až do dospělosti.
Někteří se ale rozhodnou v dospělosti pro další krok, pro změnu pohlaví a chirurgické úpravy. Vláda Joe Bidena prosazuje politiku pro-choice u dětí do 12 let a lobby LGBTQ+ zastřešuje tyto politické aktivity na úrovni federálních orgánů. Problém je v tom, že tyto neuvěřitelné deviantní procesy se šíří z USA do Evropy pomocí amerických streamovacích platforem, z nichž nejvíce woke a genderově progresivní je Netflix, kde vychází pořady a seriály s tak obrovským důrazem na LGBTQ+ teze, až to došlo tak daleko, že Netflix začal krachovat a ztrácet stovky tisíc předplatitelů. A jak se zdá, Disney zašel ještě dál.
!function(r,u,m,b,l,e){r._Rumble=b,r[b]||(r[b]=function(){(r[b]._=r[b]._||[]).push(arguments);if(r[b]._.length==1){l=u.createElement(m),e=u.getElementsByTagName(m)[0],l.async=1,l.src="https://rumble.com/embedJS/ubrzme"+(arguments[1].video?'.'+arguments[1].video:'')+"/?url="+encodeURIComponent(location.href)+"&args="+encodeURIComponent(JSON.stringify([].slice.apply(arguments))),e.parentNode.insertBefore(l,e)}})}(window, document, "script", "Rumble");


Rumble("play", {"video":"v14d6c7","div":"rumble_v14d6c7"});
Připravil jsem pro vás ukázku z premiérového prvního dílu zmíněného pořadu pro LGBTQ+ komunitu dětí do 12 let a pokud máte děti a slabý žaludek, nevím, jestli byste se na to měli dívat, ale při pohledu na krátkou ukázku dospělých převlečených mužů do ženských šatů, kteří vykládají dětem 1. stupně ZŠ do 12 let o změně pohlaví a o svobodné volbě pohlaví, tak si začnete připadat jako ve cvokárně, že to přece není možné, že je to vtip. Ne, není to vtip. Je to oficiální pásmo a seriál, který Disney studio sponzoruje, včetně neziskovky, která za tím stojí jako nátlakový think tank působící v Kongresu na politiky.
A to kvůli tomu, aby zaváděli ve školách více LGBTQ+ programů. A právě tento obsah se má dostat i k očím evropských dětí. Jestli Disney+ tento seriál nabídne na své streamovací platformě i v ČR a na Slovensku, to zatím není jasné, ale co je jasné, to je likvidace nezávadné tvorby pro děti, která dříve děti vychovávala, zatímco dnes tato zvrácená tvorba ze zámoří děti pokřivuje. Pokud výše uvedená video ukázka vás nevyděsila a chcete vidět celý pořad, najdete ho zde .
Tradiční česká tvorba pro děti na ČT skončí a postupně bude nahrazena progresivistickou a genderovou produkcí pro děti mládež ze zahraničí
Už je vám teď doufám jasné, proč pod pitomou záminkou maličké a nepatrné úspory peněz z gigantického rozpočtu České televize dochází k likvidaci dětské tvorby a přidruženého obsahu ze sportu, který je rovněž důležitým nástrojem globalistů pro ovládaní veřejného prostoru. Všechno toto se děje mimo pozornost veřejnosti, jejíž oči jsou fixovány na Ukrajinu, jako oči zhypnotizované osoby pozorující kyvadélko psychoterapeuta. Tato fixace vede k tomu, že globalisté mimo spektrum pozornosti mohou provádět drastické procesy a připravovat půdu pro svinstva, která už běží na televizích v USA. Malé děti budou pozorovat dospělé převlečené chlapy v seriálech, kde jim budou vysvětlovat, jak se předělat a co to obnáší.
Pořad studia Disney pro děti do 12 let o LGBTQ+ agendě a transvestitismu Tohle přichází z Ameriky, zatímco v Rusku tyto pořady jsou zakázány zákonem, protože tam nedovolí západním médiím, aby dětem vymývaly hlavy. A tak dochází k tomu, že zatímco do Evropy míří Drag Queens a převlečené královny LGBTQ+ pro děti do 12 let, tak mezitím pro tu samou věkovou skupinu evropské úřady a vlády zakazují ruský dětský seriál Máša a medvěd , že prý je to Putinova propaganda. Ano, takovéto paradoxy a takovýto úpadek Evropy vidíme teď v přímém přenosu. Ministr vnitra během piety hrdinů protifašistického odboje řve banderovský pozdrav [ 5 ] , ale mezitím se likviduje tvorba pro děti a mládež v ČT, zatímco na dezinformační redakci jejich zpravodajství se ani nesáhne, protože to by byl oheň na střeše a 2. spacáková revoluce. Takže dávejte pozor a dívejte se, na co se dívají vaše děti.
-VK-
Šéfredaktor AE News


Nejčtenější za týden