Kdo je nová šéfka Twitteru? Mnohé to nepřekvapí
RSS

Kdo je nová šéfka Twitteru? Mnohé to nepřekvapí

Přivedení Lindy Yaccarino, která je spojena s WEF, na pozici generální ředitelky Twitteru není žádným překvapením. (Foto: Twitter)







Pokud nevíte, kdo je Světové ekonomické fórum, poučte se. Své plány vám řekli vlastními ústy. Proč je to tedy „konspirační teorie“?



Elon Musk bringing the WEF associated Linda Yaccarino on as Twitter CEO is no surprise. If you don't know who the World Economic Forum is, learn. They told you their plans with their own mouths. So, why is it a "conspiracy theory"? My full video: https://t.co/r18dBGoBv3 pic.twitter.com/hY4ZCUyqQv — Tyler Hagen (@JTylerHagen) May 12, 2023 This is Linda Yaccarino… pic.twitter.com/d8sYoP822o — Truthseeker (@Xx17965797N) May 12, 2023
Nejobávanější moderátor je zpět. Dosáhne, že se pravda bude šířit ještě více
Nová generální ředitelka společnosti Twitter Linda Yaccarino o vakcínách COVID-19 (viz komentáře níže):



„Znát fakta! Na stránkách @AdCouncil pracuje na informování Američanů o tom, proč MUSÍME přijmout vakcínu #Covid schválenou FDA…“



New Twitter CEO Linda Yaccarino on COVID-19 vaccines (see comments below): "Know the facts! The @AdCouncil is working to inform Americans on why we MUST embrace an FDA-approved #Covid vaccine…" We MUST embrace Covid vaccines… pic.twitter.com/HtItR9pnRj — Gain of Fauci (@DschlopesIsBack) May 12, 2023 Minulý měsíc během rozhovoru s Elonem ho Yaccarino vybídla, aby umožnil inzerentům mít na platformu vliv.




EU je „zklamaná“ nedostatečnou cenzurou Twitteru, říká Jourová
Musk s tím nesouhlasil a prohlásil, že není správné, aby se inzerenti snažili utvářet obsah Twitteru.



Yaccarinová trvala na svém a požadovala obnovení „rady pro vliv“, v níž by inzerenti mohli pravidelně komunikovat s vedením Twitteru.



Musk vyjádřil obavy, že by to mohlo vést k odporu veřejnosti.



Před svou potenciální rolí generální ředitelky Twitteru zastávala Yaccarino různé pozice ve společnosti NBC Universal, včetně předsedkyně globální reklamní a partnerské divize.




Elon Musk odhalil, k čemu všemu měla americká vláda na Twitteru přístup
I když po přečtení výše uvedeného chápu obavy všech, chci poukázat na několik důležitých bodů:



Práce ve WEF z vás okamžitě neudělá součást „establishmentu“. Je snad každý politik zlý? Každý bankéř chamtivý? Pokud se to dělá správně a bez ovlivňování svobody slova, je komunikace mezi Twitterem a inzerenty pozitivní. Elon může vyhodit generálního ředitele, pokud nesplní jeho očekávání.
„Něco velmi dramatického se změnilo“: Taibbi říká, že se demokraté zbavili svobody slova
Po tom všem, co bylo řečeno, myslíte si, že je to správná osoba pro tuto práci?



The NEW CEO Of Twitter? Linda Yaccarino, a potential new CEO for Twitter, is an executive at NBC Universal and holds a position at the World Economic Forum. Last month, during an interview with Elon, Yaccarino encouraged him to allow advertisers to have influence on the… pic.twitter.com/zaTBDlJRbr — Mario Nawfal (@MarioNawfal) May 12, 2023
Půjdete do vězení za zasahování do voleb v roce 2020, zaznělo v USA
Článek Kdo je nová šéfka Twitteru? Mnohé to nepřekvapí se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden