Prečo Danny Kollár nekriticky propaguje SMER-SD, Republiku, Národnú koalíciu?
RSS

Prečo Danny Kollár nekriticky propaguje SMER-SD, Republiku, Národnú koalíciu?

Róbert Fico je politický chameleón. Vždy keď je vo vláde zavádza agendy, škodí národu, občanom..keď je v opozícii hrá sa na niekoho iného, na politika, ktorému zrazu vadí EU, NATO..zrazu je proruský. Jednoduchí ľudia mu naletia, ale že mu naletel človek ako Danny Kollár to nie je možné a preto sa stále viac hlasov ozýva, že Dannyho nejako podporuje SMER-SD a iné politické strany a preto má za úlohu nekritizovať ich kroky a hlavne sa ich nepýtať prečo to robili.
https://www.youtube.com/watch?v=vyxL-5BEdbI
https://www.youtube.com/watch?v=Ffar2YcZsxs

https://www.youtube.com/watch?v=yMTcbnYNK5g

Danny Kollár je taký bojovník proti Sabakovi, COVID nariadeniam…ale prečo v Republike majú fanatického podporcu experimentálneho očkovania, lockdownov a iných nariadení, to sa už nepýta. Reč je o Miroslavovi Urbanovi. https://www.inenoviny.sk/?s=miroslav+urban
Kamil Jakub z Dôstojného Slovenska ako jeden z mála odhaľuje tieto klamstva politikov, ich väzby, minulosť. Jeho osoba je nepohodlná aj na infovojne, aj u Dannyho Kollára. Takto sa vyjadril o Dannym Kollárovi, že to o policajnom vyšetrovani a stíhani bolo len divadlom na získanie politických hlasov.



Nejčtenější za týden