Zelenský dnes v Německu převzal „Kalergiho“ cenu
RSS

Zelenský dnes v Německu převzal „Kalergiho“ cenu

Zelenský je opět na výjezdu po Evropě, aby žebral o zbraně  a peníze v zemích, které jsou devastovány ekonomickou krizí způsobenou zelenou politikou EU i sankcemi, ale v případě obou aktuálně navštívených evropských zemí – Itálie a Německa – také invazními muslimskými  hordami.
Zelenský se objevil také ve Vatikánu, kde se setkal s dalším podporovatelem globalistické politiky a výměny evropských obyvatel – Bergogliem.
Zelenský je samozřejmě přijímán s nadšením, čímž si dané země náležitě „šplhnou“ i v Bruselu a Washingtonu. Meloniová i Bergoglio mu včera přislíbili neutuchající podporu a dnes je na řadě Německo.
Německá vláda v sobotu oznámila, že připravuje nový plán dodávek zbraní na Ukrajinu v hodnotě 2,7 miliardy eur. Zahrnuje zejména 30 tanků Leopard 1, četná obrněná vozidla, drony, systémy protiletecké obrany, rakety a munici.
Ale to vše a mnohé další se jistě dočtete v mainstreamu.
Zajímavý je především dnešní odpolední program.
Dnes odpoledne v německých Cáchách převezme Cenu Karla Velikého, která každoročně odměňuje osobnost za její přínos k evropskému sjednocení.
Tedy jde o cenu, kterou se odměňují ti, kdo se jakkoli zasluhují o podporu globalizace a vytváření evropského superstátu. Prvním , kdo tuto cenu získal, byl nechvalně známý hrabě Kalergi, podporovatel sjednoceného evropského superstátu s vyměněným obyvatelstvem.
Poměrně detailně jste si o životě a plánech Kalergiho mohli přečíst zde .
Jeho busta je nyní vystavena v sídle EU ve Štrasburku, čímž dávají eurofašisté najevo, že jdou přesně v jeho šlépějích. Mezi dříve vyznamenanými bylo mnoho známých jmen.
Na seznamu najdete Václava Havla, Billa Clintona, Angelu Merkelovou, Emmanuela Macrona, Antónia Guterrese a mnoho dalších podporovatelů globalizované Evropy.
Ovšem mezi „vyznamenanými“ najdete i politický projekt – jednotnou měnu euro. To také o této ceně mnohé vypovídá.
I když je oficiální název „Cena Karla Velikého,“ často se nazývá „cenou Kalergiho,“ protože právě on byl tím, kým byla cena inspirována, ale zároveň i prvním, kdo tuto cenu obdržel.
Tato cena je však především symbolem likvidace evropských národů, výměny Evropanů v duchu Kalergiho a vytvoření jednoho velkého superstátu.
To, že ji nyní získal Zelenský (a ukrajinský lid), jasně vypovídá mimo jiné i o tom, jakou cestou se má v budoucnu Ukrajina ubírat…
 
 
 
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ] Článek Zelenský dnes v Německu převzal „Kalergiho“ cenu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden