Starbucks přichází s transpropagandou i do Indie (video)
RSS

Starbucks přichází s transpropagandou i do Indie (video)


Většina lidí si myslí, že LGBTQI propaganda je výhradně záležitostí západního světa. Tak tomu ovšem v žádném případě není. LGBTQ agenda se velmi dobře ujala například v některých jihoamerických zemích a nyní se snaží velmi vehementně prosadit i v dnes již nejlidnatější zemi světa –  Indii.
Nedávno se tak na obálce indického časopisu pro nevěsty prezentoval muž v šatech typických pro indické nevěsty a nyní se pokouší s podobnou agendou v zemi prorazit Starbucks.
Mnoho Indů vyzývá k bojkotu, který by měl přinést podobný efekt jako trans propaganda piva Bud Light v USA. Pro globální korporaci by to zřejmě nemělo ničivé následky, ale razantní pokles tržeb v nejlidnatější zemi by jistě znát byl a vedl by k podobným nepříjemnostem spojeným například s poklesem cen akcií.
Starbucks India čelí výzvám k bojkotu uprostřed obvinění z napodobování Bud Light s nedávným odhalením nové reklamy, ve které se indičtí rodiče setkávají na jednom z míst se svým synem, který je nyní oblečen a nalíčen tak, aby vypadal jako jejich dcera. (Vážně pochybuji, že herečka v reklamě byla někdy muž)
Starbucks India nyní čelí odporu ve stylu BUD Light kvůli reklamě sdílené na účtu společnosti Twitter. Klip ukázal setkání matky a otce s jejich dospělou transgender dcerou (dříve synem) v kavárně Starbucks. Otec se neviděl se svým synem od doby, co si nechal změnit pohlaví.
Zatímco otec byl líčen, jak bojuje s přechodem svého syna v ženu, vstal, aby si objednal nápoje. Klip končil oznámením, že objednávka nápojů je připravena pro „Arpitu“, což je ženský ekvivalent jména jejich dítěte před změnou pohlaví, což naznačuje, že přijímá svou dceru takovou, jaká je.

Your name defines who you are – whether it's Arpit or Arpita. At Starbucks, we love and accept you for who you are. Because being yourself means everything to us. #ItStartsWithYourName . pic.twitter.com/DKNGhKZ1Hg
— Starbucks India (@StarbucksIndia) May 10, 2023


Překlad: Vaše jméno definuje kdo jste – zda Arpit nebo Arpita. V Starbucksu vás milujeme a akceptujeme za to, kým jste. Protože být sami sebou pro nás znamená vše…
Video se setkalo se silnou reakcí na Twitteru. A jak je znát, tak skandál Bud Lightu je znám i v Indii, neboť někteří z komentátorů upozorňují na to, že woke korporace Starbucks jde stejnou cestou:

Jiný uživatel Twitteru naznačil, že o takové reklamě by Starbucks v určitých oblastech světa nikdy neuvažoval. „Západní kapitalismus bude tyto myšlenky vyvážet jen tam, kde jsou vnímavé,“ napsal.
„Starbucks v Saúdské Arábii, Spojených arabských emirátech a Kataru existuje mnohem déle než v Indii. Přesto by si tam nikdy nedovolili podobné reklamy prezentovat.“
Další pisatelka upozornila, že podobnou propagandu si Starbucks dovolí jen k hinduistům, u muslimů by totiž mohla jejich personál stát hlavu.
Mnozí jen vyzvali k bojkotu kavárny.

Podobných reakcí byla u příspěvku spousta, což jen ukazuje, že pro „woke“ propagandu bude Indie velmi těžkým oříškem…
Pokud by náhodou Starbucks video z Twitteru odstranil, pak zde je jeho zhodnocení, video začíná od asi 0,50 min., komentář k němu je anglicky:

 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Starbucks přichází s transpropagandou i do Indie (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden