San Francisco: Město duchů s ulicemi pokrytými exkrementy
RSS

San Francisco: Město duchů s ulicemi pokrytými exkrementy


Velká americká města vedená demokraty se stala místy, která ve stále větší míře ovládají zločinecké gangy, jimž rozhodně žádné tresty nehrozí.
Příliv nekontrolovatelné kriminality, úbytek policejních sil, razantní vzestup konzumace drog a neochota jakkoli trestat černé pachatele mají za důsledek vylidňování částí měst.
Ulice pak samozřejmě podle toho vypadají. Úklidové čety potvrzují, že na ulicích ze všeho nejčastěji nachází zejména lidské výkaly. Ty patří spolu se střepy z láhví k nejčastějšímu odpadu sesbíranému zejména v komerčních oblastech, které se stávají městem duchů, neboť podnikatelé odtud prchají do bezpečnějších míst.
Každý Američan ví, že San Francisco je největší veřejná toaleta v zemi – což vyžaduje, aby město zaměstnalo  šestimístný úklidový tým „poop patrol“,  nicméně  nová zpráva z úřadu městského kontrolora ukazuje, že situace je ještě horší, než se říká.
Pro začátek, výkaly byly nalezeny mnohem častěji v komerčních sektorech, pokrývající přibližně 50% segmentů ulic v klíčových komerčních oblastech a 30% v celoměstském průzkumu, což je druhé místo za rozbitým sklem, jak je vidět v sekci nelegální skládky (výkaly – feces).
 

Pokud vás zajímá fekální metodika města, stačí se podívat na poznámku pod čarou na straně 43:
Fekálie také zahrnují  pytle naplněné výkaly, které nejsou uvnitř odpadkových nádob.   Počítají se výkaly, které se šíří nebo rozmazávají na ulici, chodníku nebo jiných předmětech  podél hodnotící trasy.  Skvrny, které se zdají souviset s výkaly, ale byly vyčištěny, se nepočítají . Ptačí trus je také vyloučen.
Pokud jde o  místo, kde  se nachází většina hovínek, Nob Hill zaujímá první místo, následované okresy Tenderloin a The Mission.

„ Je to hrozné, tahle ulice je výkaly přímo zakrytá ,“ řekl obyvatel Tenderloin Joe Souza  deníku San Francisco Standard  na začátku tohoto měsíce. „Všude jsou hovínka. Vždycky to vidíte podél zdi a před garáží.“
Obchodní a rezidenční ulice San Francisca jsou také velmi silně znečištěné fekáliemi, přičemž každá čtvrť kromě jedné – Visitacion Valley – hlásila v loňském roce vysokou úroveň graffiti. Problém je opět horší v komerčních oblastech, z nichž 71 % uvedlo, že mají vážné nebo středně závažné problémy s graffiti.
Apokalypsa v San Francisku přichází uprostřed ohromující míry neobsazenosti komerčních kanceláří v důsledku pandemické politiky práce z domova a lidí prchajících z nechvalně známých míst násilí a z ulic pokrytých výkaly.
To vše učinilo z kdysi prosperujícího města město duchů…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek San Francisco: Město duchů s ulicemi pokrytými exkrementy se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden