Co zanedbaly regulační orgány během epidemie? Zcela nové informace v rozhovoru s MUDr. Pavlem Vaškem
RSS

Co zanedbaly regulační orgány během epidemie? Zcela nové informace v rozhovoru s MUDr. Pavlem Vaškem



ROZHOVOR PRO REDAKCI NFSN



Rozhovor s MUDr. Pavlem Vaškem, DiS.

MUDr. Pavel Vašek, praktický lékař a hygienik, přináší nové studiemi podložené pohledy na to, jak může působit vakcinace proti covidu a co zanedbaly regulační orgány při uvádění těchto látek na trh. Na zjištění japonských kontrolních orgánů, že látka po aplikaci nezůstává jen v místě vpichu, a další odborné studie vyvolávající otázky o bezpečnosti upozornil Pavel Vašek i SÚKL. Nedostalo se mu žádné odpovědi o tom, že by měl orgán dozorující nad bezpečností léčiv v ČR data, která by tato podezření vyvrátila. „Úkolem farmaceutických firem je generovat zisk, ne veřejné blaho. O to více se musí snažit stát, aby pro ten byznys vytvořil rámec, který ho vede směrem k prospěšnosti a bezpečnosti pro občany. Jestliže SÚKL pustil ty vakcíny na trh, tak přeci musí mít data, na základě kterých mi řekne ´pane doktore, vy se pletete, tady je studie, která to vysvětluje´. Já si v této věci přeji být ztrapněn,“ říká Vašek, který je i členem odborných online skupin diskutujících následky covidu a vakcinace proti němu.


Aktivní v těchto skupinách je i bývalý viceprezident společnosti Pfizer, který varoval před vypuštěním vakcín na trh již na základě dat, která byla známá před celosvětovým spuštěním očkovací kampaně. Studií zpochybňujících různé části proočkovací propagandy přibývá a v zahraničí na ně již začíná postupně reagovat i akademický a mediální hlavní proud. Česká republika v tomto ohledu zatím zaostává. Doktor Vašek upozorňuje, že některé následky viru i vakcinace se mohou projevit až za mnoho let, kdy už si je nikdo nedá do souvislosti, a zároveň uklidňuje v tom, že současná medicína je schopná řadu těchto následků dobře řešit. „Nejhorší je smrt z vyděšení,“ glosuje.
Kdo je MUDr. Pavel Vašek, DiS.
Praktický lékař, hygienik. Člen odborných internetových skupin zabývajících se problematikou covidu a očkování i léčbou jejich následků. Dlouhodobě sleduje a shromažďuje data a studie podrývající proočkovací propagandu a dotazuje se zodpovědných úřadů na data dokládající bezpečnost vakcín.



#gap-2050969648 {
padding-top: 30px;
}










#image_227814491 {
width: 100%;
}







#gap-625433499 {
padding-top: 30px;
}





Informace o sdílení tohoto videa :

Nadační fond Svědomí národa dává k dispozici link ke stažení a sdílení tohoto videa všem drobným uživatelům pro jejich potřebu na jejich osobních profilech, shlédnutí videa a informací v něm a jeho šíření na sociálních sítích, vždy za předpokladu, že video nebude kráceno a upravováno a vždy u něj bude uveden hyperlink odkazu na naše stránky . V každém takovém příspěvku musí uživatel uvést Nadační fond Svědomí národa jako autora videa. Nadační fond NEDÁVÁ SOUHLAS s REUPLOADEM na jiné kanály a sociální platformy než osobní, obzvláště pak na ty, které duplikují naši službu informovat veřejnost, a provozovatelům uploadovacích služeb. V takovémto případě je možné pouze sdílení na stránkách formou vložení odkazu na naši sociální síť nebo kanál (formou embedování), či hyperlinku na tuto naši stránku s rozhovorem.
Link ke stažení videa naleznete zde:
Link ke stažení z úložiště
Alternativní platformy kde je video dostupné v případě výpadku:
Odkaz na video na Odysee





#gap-537540142 {
padding-top: 30px;
}





Článek Co zanedbaly regulační orgány během epidemie? Zcela nové informace v rozhovoru s MUDr. Pavlem Vaškem se nejdříve objevil na Svědomí národa .


Nejčtenější za týden