Letní sraz WEF v Číně: Čelním tématem bude zřejmě klimatická agenda a umělé potraviny
RSS

Letní sraz WEF v Číně: Čelním tématem bude zřejmě klimatická agenda a umělé potraviny


Jak již víte, tak setkání WEF se má v budoucnu konat mnohem častěji než jen v lednu v Davosu. Již brzy se má konat sraz v Číně a hned v září se globalisté a jejich loutky sejdou opět v Davosu.
Tedy během letošního roku půjde o hned tři setkání této sekty a jejích loutek z vlád z celého světa. A zdá se, že všemu bude dominovat klimatický podvod.
Probírat se budou hlavně okolnosti této politiky, na kterou již najíždí stále více zemí. Detailní program a seznam účastníků summitu WEF v Číně zatím není zveřejněn, ale základní témata jsou již zhruba nastíněna.
Příští měsíc (27.-29.6.) bude Světové ekonomické fórum hostit  svůj „Letní Davos“ v čínském městě Tianjin. Říká se tomu také „Výroční setkání nových mistrů.“
Je to důležité setkání WEF, které se bude každý rok vždy konat někde v Číně. „Výroční setkání nových šampionů poskytuje jedinečnou platformu pro podporu inovací a posílení globální spolupráce,“ řekl Klaus Schwab.
V lednu různá média uvedla, že se WEF v Davosu nezúčastní žádní ruští ani čínští obchodní zástupci (z Číny však byli na WEF politici, z Ruska tam nebyl nikdo). To bylo považováno za důkaz toho, že Západ a země BRICS se stále více oddělují.
Je třeba poznamenat, že čínský „vicepremiér“ Liu He byl přítomen v Davosu a dne 17. ledna přednesl projev o důležitosti mezinárodní spolupráce při řešení změny klimatu.
Příští měsíc pojede 1500 světových lídrů do Tianjinu v severní Číně, aby diskutovali o podnikání. Body programu jsou následující: růst, Čína, transformace energetiky, příroda a klima, spotřebitelé po pandemii a inovace.
Konkrétní témata a diskuzní panely by měly být známy před summitem.
Zajímavý detail: jednou ze spolupředsedkyň je Carrie Chan Kai Yi, spoluzakladatelka a ředitelka  Avant Meats , výrobce umělého laboratorního masa, zejména rybího.
Otázkou je, zda budou letos do ‚Letního Davosu‘ pozváni i Rusové. To se dozvíme až v momentě, kdy bude vydán seznam účastníků.
Jakmile bude znám konkrétní seznam účastníků, dozvíte se zde jména jak českých tak slovenských účastníků. Počítám, že seznam bude zveřejněn asi 1-2 týdny před začátkem konání summitu.
Mimochodem, když nahlédnete na seznam spolupředsedů WEF, pak vás možná zaujme jméno Sobotka. Jde však o rodilého Němce, velmi pravděpodobně potomka českých emigrantů…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Letní sraz WEF v Číně: Čelním tématem bude zřejmě klimatická agenda a umělé potraviny se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden