První americký stát zakázal čtení transek Drag Queen v knihovnách a školách
RSS

První americký stát zakázal čtení transek Drag Queen v knihovnách a školách


Zatímco u nás se začíná tato zvrácenost zavádět, v USA již alespoň některé státy tento způsob genderové propagandy zakazují. V USA je v tomto směru velmi propastný rozdíl mezi státy vedenými demokraty a republikány.
Právě praxe, ke které podobné šílenosti vedou v demokratických státech, iniciovala státy republikánské, které se vyznačují konzervativní politikou, aby podobnou indoktrinaci dětí zakázaly.
Montana je nyní prvním státem ve Spojených státech, který zakázal transvestitům číst dětem ve veřejných školách a knihovnách.
Nový zákon vstoupil v platnost okamžitě poté, co byl podepsán republikánským guvernérem Gregem Gianfortem.
Podobné návrhy se připravují také pro státy Florida a Tennessee.
Levicový fenomén takzvaných Drag Queens, které čtou LGBTQ příběhy batolatům, vyvolal ve Spojených státech velkou debatu. Tento fenomén byl také importován do Evropy, ale i zde často vyvolává kontroverzi.
A není divu, že se najde i dostatek odpůrců podobných produkcí.
Ve skutečnosti vše probíhá zpravidla tak, že transky dětem nejprve předčítají, posléze se přechází na hry s transkami a nakonec na mazlení, kdy dokonce muži převlečení za ženy nabádají děti, aby se jich dotýkaly na intimních místech.
V pokrokových státech je již běžná ona třetí fáze, přičemž tyto produkce jsou kombinovány patřičnou genderovou výchovou. Dětem je úchylka představována jako něco přínosného co je hodné následovat, takže stále více dětí a mladých lidí tvrdí, že jsou LGBTQI.
V některých demokratických státech již běžně povolují podávat těmto indoktrinovaným dětem blokátory puberty a občas se provádí i operativní změny pohlaví u nezletilých dětí.
Jde samozřejmě o součást depopulační politiky. Vždyť většina LGBTQI se dobrovolně vyřadí z reprodukce – a to obzvlášť v případě, kdy si nechají velmi brzy provést změnu pohlaví.
To, že v dospělosti si mnoho takto zprzněných mladých lidí uvědomí, že jsou vlastně normální, ale změna je nezvratná, již propagátory této politiky nijak nezajímá.
Právě mnohé negativní zkušenosti s touto trans propagandou nyní vedou v USA k bojkotu firem, které tuto agendu propagují v reklamách…


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 1 Průměrně: 5 ]







Článek První americký stát zakázal čtení transek Drag Queen v knihovnách a školách se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden