Skotsko: Masivní znásilňování nezletilých dívek v Glasgow, nejmladší oběti bylo 8 let (video)
RSS

Skotsko: Masivní znásilňování nezletilých dívek v Glasgow, nejmladší oběti bylo 8 let (video)


Skotsko, kterému nyní vládne nikým nevolený muslimský premiér, nyní řeší podobné problémy jako jiné části Velké Británie. Také zde ovládají chudší čtvrti muslimské gangy, které využívají nezletilé bílé dívky jako sexuální otrokyně.
Stejně jako jinde také zde se systém snažil vše tajit a dívky, které si přišly na policii stěžovat, byly odmítnuty, aniž by se znásilňování, ke kterému docházelo dlouhé roky, kdokoli snažil zabránit.
Celkově bylo odsouzeno jen velmi málo pachatelů, většině jejich činy prochází. A jisté je, že tento scénář bude pokračovat s tím, jak se země dále velmi rychle islamizuje.
Policie pak případy většinou kryla, někteří policisté se dokonce na znásilňování sami podíleli. Oběťmi byly (a mnohde stále jsou) nezletilé bílé dívky z chudých rodin.
Skotská policie tvrdí, že vyšetřuje obvinění, že dva z jejích vlastních důstojníků byli v roce 2014 zapojeni do gangu sexuálního zneužívání dětí v Glasgow.
Sky News vyšetřovala organizované sexuální zneužívání ve městě a mluvila s mladou ženou, která řekla, že poznala policistu, který ji sexuálně napadl jako dítě, protože to byl stejný muž, který ji někdy vyzvedl a vzal domů poté, co byla pohřešovaná.
Údaje přezkoumané Sky News také ukazují obrovský rozdíl mezi počtem dětských obětí moderního otroctví, které hledají pomoc, a počtem pokusů o stíhání těchto zločinů.
Toni Louise, které je nyní 22 let, se vzdala anonymity, aby mohla vyprávět svůj příběh.
Říká, že byla připravena a prodána k sexu mužem, o kterém si myslela, že je její kamarád. Když jí poprvé řekl, aby měla sex s jiným mužem, bylo jí teprve 12 let.
Jednoho dne mi řekl: „Potřebuji, abys pro mě něco udělala. A ty opravdu nemáš na výběr.'“
Pomyslela jsem si: „To opravdu nechci dělat.“ A on řekl: ‚Teď už je příliš pozdě. Už jsem mu řekl, že to uděláš.“ A bylo to poprvé, co mě prodali za peníze.“
Toni Louise říká, že začala vynechávat školu.
„Na začátku jsem musela opustit školu jen jednou nebo dvakrát týdně. Pak se to dělo každý den. Dostala jsem se do bodu, kdy jsem už ani nechodila do školy. Chytili mě na konci naší ulice a odvezli.“
Tvrdí, že byla prodána 30 mužům denně, lidem všech národností a původu, včetně dvou policistů.
Na otázku, jak věděla, že jsou to policisté, odpověděla: „Protože někteří z nich mě vzali domů, když jsem byla pohřešovaná. Tak jsem je viděla v uniformě.“
Říká, že policista, který ji během šesti měsíců několikrát znásilnil, se dokonce bavil s její matkou v kuchyni poté, co ji odvezl domů.
Podle jeho výpovědi skutečnost, že byl jedním z útočníků, nebyla nikdy zmíněna během jízdy autem. Řekla: „Myslím, že jejich způsob myšlení je odlišný od ‚Chystám se znásilnit dítě‘, nikdy to nebylo dovoleno.“
Toni Louise nakonec utekla, ale říká, že když znásilnění poprvé nahlásila na policii, bylo jí řečeno: „Máš živou představivost na malou holčičku, že?“
Obvinění nejprve neoznámila policii, protože se bála, že jí nikdo neuvěří.
Policie v Glasgow však zaznamenala řadu podobných zločinů, včetně 29 znásilnění. Bylo provedeno vyšetřování, ale ačkoli byla obviněna jedna osoba, případ nebyl předložen soudu.
Toni Louise nyní oznámila tyto incidenty policistům a ve svém prohlášení skotská policie uvedla: „Nová zpráva o zneužívání dětí zahrnující policisty v roce 2014 byla přijata skotskou policií dne 9. května 2022.
Tato zpráva je v současné době vyšetřována specializovanými úředníky z naší národní jednotky pro sexuální zločiny a v této fázi nejsme schopni ji dále komentovat.
Chceme ujistit každého, kdo se stal obětí sexuálního trestného činu, že čas není překážkou pro oznámení, a že všechna obvinění budou důkladně vyšetřena bez ohledu na totožnost pachatele.“
Před dvaceti lety charitativní organizace Barnardo’s poprvé naznačila, že v Glasgow se prodává sto dětí za účelem sexu. V průběhu let se znovu objevily obavy, zejména ve čtvrti Govanhill.
Když Sky News začala případ před třemi lety vyšetřovat, místní prostitutka „Beth“ řekla, že viděla dítě prodávané na sex v jednom z nejchudších předměstí Glasgow.
Řekla Sky News: „Vypadala, jako by jí bylo 13 nebo 14. Byla velmi hubená, velmi malá. Viděla jsem, že pracuje. Tak jsem k ní přistoupila a zeptala se jí, jestli je v pořádku, ale ona se mnou nechtěla mluvit a odešla ode mě, jako by se mě bála. Zeptala jsem se jí, jestli pracuje.
A pak přišel muž jakoby odnikud, absolutně z ničeho nic, a řekl: ‚Je tu nějaký problém? Řekla jsem: „ne, jen jsem přemýšlela, jestli je v pořádku“ a on řekl „je v pořádku“. Zeptala jsem se, jestli je s ní a on řekl: „Ano, jsem její strýc.“
Další údajná oběť, která hovořila pod podmínkou anonymity, řekla televizi Sky News, že byla zneužívána od věku osmi let, nejprve místním obchodníkem.
Řekla: „Dal mi napít ovocnou šťávu s ledem, protože jsme toho moc neměli. Neměli jsme peníze na zmrzlinu.“
Dětské pamlsky se změnily v drogy a to, co začalo jako sexuální zneužívání dítěte v zadní místnosti, se změnilo v pravidelné vykořisťování skupinami mužů na pozemcích po celém Govanhillu. Jedna z těchto nemovitostí byla ve stejné ulici, kde byla Toni Louise pravidelně zneužívána, ačkoli se obě dívky nikdy nesetkaly.
Chlapci, kteří jsou oběťmi moderního otroctví, jsou nejčastěji zapojeni do trestné činnosti, jako je prodej drog, zatímco dívky jsou nejčastěji prodávány pro sexuální účely.
Analýza národních dat ve Skotsku provedená Sky News odhalila, že za tři roky bylo 349 dětí z „rozumných důvodů“ Národním referenčním mechanismem (MRM) označeno za oběti moderního otroctví. Údaje za toto období však ukazují pouze osm pokusů o stíhání – a žádné odsouzení…



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 4 Průměrně: 5 ]







Článek Skotsko: Masivní znásilňování nezletilých dívek v Glasgow, nejmladší oběti bylo 8 let (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden