Australská základní škola: Za 10 let budou mít žáci v mozku mikročip
RSS

Australská základní škola: Za 10 let budou mít žáci v mozku mikročip

Stále více lidí má – zatím jen v ruce – mikročip, který slouží nejen jako osobní doklad, ale také jako platební karta nebo covid pas. Nejvíce podobných „pokusných morčat“ najdeme ve Švédsku , ale stále víc jich je i ve Velké Británii . Je jisté, že čipy v těle každého jedince plánují globalisté již velmi dlouho a zřejmě právě pohodlnost bude to, co většinu lidí nakonec přiměje tuto novinku, která jim zcela vezme jejich svobodu, akceptovat.
Není to jen známý program ID2020, ale o čipování se hovoří i v dalších souvislostech, mimo jiné již byl otestován takzvaný „chytrý prach“ .  Nyní vyšlo najevo, že jistá australská škola na svých stránkách hovořila o čipech jejich žáků v hlavě…
Škola smazala zpravodaje se strašidelným proroctvím, ale internet nikdy nezapomíná.
Australská základní škola předpověděla, že za 10 let budou mít všichni studenti v mozku mikročip. Krátce poté škola odstranila zpravodaj, ve kterém byla krutá předpověď učiněna.
V bulletinu z 26. května uvedla základní škola Preston West řadu věcí, o kterých se škola domnívá, že se za 10 let stanou realitou. Škola mimo jiné zmínila „mikročipy v mozku studentů pro zlepšení inteligence a paměti“.


Přestože byl zpravodaj ze školy odstraněn, původní zprávu lze stále najít pomocí vyhledávání Google.


Šéf Světového ekonomického fóra Klaus Schwab již ve své knize „Velký reset“ napsal, že čtvrtá průmyslová revoluce povede k „fúzi naší fyzické, digitální a biologické identity“. Ve své knize vysvětluje, že se jedná o implantabilní mikročipy, které mohou číst vaši mysl.
Dříve generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla hovořil na Světovém ekonomickém fóru v Davosu o pilulkách s malým čipem, které vysílají signál příslušným orgánům, jakmile je pacient vezme. Čipy to pak signalizují lékaři:

Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 0 Průměrně: 0 ]


Nejčtenější za týden