Australská základní škola bude mít za 10 let „mikročipy v mozcích svých žáků“
RSS

Australská základní škola bude mít za 10 let „mikročipy v mozcích svých žáků“

Australská základní škola předpověděla, že do deseti let budou mít žáci v mozku mikročipy, a následně smazala informační bulletin, který toto děsivé proroctví obsahoval. (Foto: Flickr / ilustrační)







Bizarní zápis se objevil ve vydání zpravodaje základní školy Preston West z 26. května, v němž byla uvedena řada prozaických věcí, o nichž škola předpokládá, že budou za deset let užitečné při vzdělávání dětí.



Patří mezi ně „větší povědomí o duševním zdraví“, „více budov a vývoj“ a také „technologický pokrok pro učitele a žáky“.



Na tomto seznamu jsou však také „mikročipy v mozcích studentů, které podporují inteligenci a paměť“.







Ačkoli škola newsletter smazala (zdá se, že všechny její newslettery byly vymazány), důkaz, že byl původně zveřejněn, lze vidět prostřednictvím níže uvedené mezipaměti vyhledávače Google.







Jak jsme již dříve zdůrazňovali, implantovatelné mikročipy se blíží tomu, aby se staly běžnou záležitostí, zejména s tím, jak země přijímají digitální občanské průkazy a bezhotovostní společnost.



BBC nedávno informovala o tom, že si lidé nechávají implantovat mikročipy do rukou, aby mohli pohodlněji nakupovat.



Upozornili jsme také na to, jak si lidé ve Švédsku dobrovolně nechávají na implantované mikročipy v rukou umístit očkovací pasy COVID.



Kreslený zloduch a šéf Světového ekonomického fóra Klaus Schwab ve své knize „Velký reset“ napsal, že čtvrtá průmyslová revoluce „povede ke spojení naší fyzické, digitální a biologické identity“, což ve své knize upřesňuje jako implantovatelné mikročipy, které mohou číst vaše myšlenky.



Během setkání globálních elitářů v Davosu minulý týden vysvětlil generální ředitel společnosti Pfizer Albert Bourla Schwabovi, jak brzy budou existovat „poživatelné pilulky“ – pilulka s malým mikročipem, který bude vysílat bezdrátový signál příslušným úřadům, když bude lék zkonzumován.



„Představte si to dodržování předpisů,“ řekl Bourla.




Šéf Pfizeru: FDA schválila čip, díky kterému zjistíme, že jste si vzali prášek
Zdroj: summit.news
Článek Australská základní škola bude mít za 10 let „mikročipy v mozcích svých žáků“ se nejdříve objevil na AC24.cz .


Nejčtenější za týden