Klaus Schwab na návštěvě Brazílie: Země plně podporuje agendu WEF
RSS

Klaus Schwab na návštěvě Brazílie: Země plně podporuje agendu WEF


Byla by taková návštěva Brazílie možná ještě někdy před rokem? Pravděpodobně ne.  Nicméně s pomocí CIA se podařilo do vedení země opět dosadit Bidenova přítele Lulu, který ihned zavedl povinné covid očkování, tvrdou cenzuru a likvidaci opozice.
I když je Brazílie členem BRICS, hraje to tak nějak na obě strany. Ale především je zemí plně oddanou veškeré globalistické agendě – od té klimatické přes LGBTQ až po zavádění CBDC.
O mnohém vypovídá i fakt, že zatímco Schwab jednal s brazilským viceprezidentem, Lula se účastnil summitu G7 v Hirošimě, aby podpořil politiku západních zemí.
Brazilský viceprezident Geraldo Alckmin přijal minulý týden zakladatele Světového ekonomického fóra Klause Schwaba v pracovním paláci Palácio de Planalto v hlavním městě Brasília. Tisk nebyl vítán.
Podle Alckmina byl hlavním diskutovaným tématem „udržitelný rozvoj“ (plány Agendy 2030) v Brazílii. Jednali o nízkouhlíkovém průmyslu, biohospodářství a uplatňování nových technologií pro ekologickou transformaci.
Geopoliticky Schwab kvalifikuje Brazílii jako „biovelmoc“. Alckmin zdůraznil potřebu posílit hospodářské a obchodní vztahy mezi zeměmi.

 

Schwab hovořil s Alckminem v době, kdy byl prezident Luiz Inácio Lula da Silva v Hirošimě v Japonsku, aby se zúčastnil summitu G7.
Šéf WEF se také setkal s guvernérem Sao Paula Tarcisiem Gomesem de Freitasem.

 
V minulosti se Schwab chlubil tím, jak využívá Young Global Leaders WEF k pronikání do vlád. Zdá se, že tentokrát si byl mladé lídry vybírat v Brazílii plně oddané agendě WEF…
 


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Klaus Schwab na návštěvě Brazílie: Země plně podporuje agendu WEF se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden