Také značka outdoorového oblečení se dala na propagaci LGBTQI a islámu
RSS

Také značka outdoorového oblečení se dala na propagaci LGBTQI a islámu


K dlouhé řadě firem, které se zapojují do propagace globalistické agendy, se nyní přidává další. Zdá se, že pro tyto firmy, působící na globálním trhu, jsou důležitější tzv „ESG body“ – tedy hodnocení, jak dalece jsou v souladu s Agendou 2030, než přízeň zákazníků.
Tentokrát je propaganda LGBTQI o to bizarnější, že tatáž firma jen před pár měsíci propagovala své výrobky pomocí muslimky v nikábu, což je islámský oděv běžně užívaný v těch zemích, kde pro homosexuály platí trest smrti nebo mnohaleté vězení.
The North Face, značka outdoorového oblečení,  je nyní dalším cílem bojkotu, ke kterému došlo poté, co firma zahájila kampaň k Pride Month 2023.
Ve středu 24. května značka oznámila, že se spojila s nebinární Drag queen Pattie Gonia pro svoji kampaň, kterou vede již druhým rokem v řadě.

„Ahoj, to jsem já Pattie Gonia, opravdový gay,“ řekl v reklamě. „Jsem tady s The North Face, abych ti pomohl dostat se s námi do divočiny.“
Značka se ihned stala terčem bojkotu a na sociálních sítích se objevilo mnoho komentářů.
Někteří lidé označili kampaň za nepřijatelnou a společnost za marxistickou, jiní uvedli, že značku zařadí na seznam společností, od kterých si již nikdy nic nekoupí.
Přes 6 milionů lidí sleduje značku The North Face (Europe) na Facebooku. Před pár měsíci značka propagovala své oblečení s muslimkou Amirou v nikábu. Ví ovšem Amira o tom, že firma podporuje i LGBTQI?



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Také značka outdoorového oblečení se dala na propagaci LGBTQI a islámu se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden