Itálie: Muž, který se prohlásil za ženu, se obnažoval před malými dětmi, policisté ho zbili (video)
RSS

Itálie: Muž, který se prohlásil za ženu, se obnažoval před malými dětmi, policisté ho zbili (video)


Celý případ se samozřejmě vyvíjí tak, že transka je postavena jako oběť a policisté jsou nyní vyšetřováni jako zločinci.  To je ovšem v Evropě docela běžný přístup.
Co se vlastně přesně přihodilo?
Natočené video z tohoto týdne zachytilo italskou policii, jak bije „transgender ženu“ (biologického muže), zatímco ten se bránil zatčení za údajné obnažování se před dětmi a ohrožování jejich životů.
K incidentu došlo ve středu ráno v Istituto Comprensivo Casa Del Sole, základní škole poblíž Trotter Parku. Místní zprávy později potvrdily, že  muž je brazilským státním příslušníkem.
Zvrhlík  údajně  nemá italské bydliště a v zemi je tedy nelegálně.
Pachatel byl před dětmi ve škole vysvlečen donaha a vyhrožoval, že nakazí každou osobu (včetně dětí) ve škole virem HIV způsobujícím AIDS.
Policie dorazila na místo v 8:15,  podle L’Unione Sarda. Policisté muže rychle zatkli a posadili do policejního auta, čímž celé utrpení zdánlivě ukončili.
Věci pak nabraly poněkud šokující obrat. Tranďák se pokusil pořezat sponkami do vlasů a tvrdil, že chce policisty nakazit virem HIV. Poté předstíral zranění, které vedlo policii k zastavení vozidla.
Transsexuál násilně zaútočil na policisty a krátce jim utekl.
Policie nakonec trans jedince dostihla a zmařila jeho útěk tím, že ho zbila obušky a použila pepřový sprej. Podezřelý se nijak nepokusil spolupracovat:

Brutal y cobarde agresión de la policía italiana a una mujer trans desarmada en Milán, ya en suelo la rocían con gas lacrimógeno, la revientan a patadas y muelen a porrazos cuatro agentes. Ella pide clemencia, grita de dolor y se intenta proteger con las manos por delante y ellos… pic.twitter.com/OK0OIJZJxt
— Carla Antonelli / (@CarlaAntonelli) May 25, 2023


Hrdinné policisty vyšetřují prokurátoři a levicový milánský starosta Giuseppe Sala je poslal na dovolenou. Krajně levicoví politici v Itálii také požadují, aby byl případ předložen italské Poslanecké sněmovně.
„Mám v úmyslu jít v této věci až do konce,“ řekla Ilaria Cucchiová ze strany italské levice. „Pachatelé tohoto násilí by si neměli myslet, že jim to projde.“
Transsexuál se později objevil v kanceláři právničky Debory Piazzaové, která mu má pomoci s žalobou proti čtyřem policistům..
Trans má údajně ránu na hlavě, je tam nějaká sražená krev. Ovšem podle výpovědi policistů i na základě důkazů je patrné, že Brazilec prudce narazil hlavou do oken a centrální bezpečnostní přepážky nainstalované v autě, když se ho snažili zatknout.
Bruna je popisován jako problémová osoba, která se kousla do ruky až krvácela. Pak transka plivala krev a hrozila, že nakazí přítomné. Zablokování a nasazení do servisního vozu nebylo jednoduché.
Transka se pokusila o sebepoškození, pak prudce narazila do oken auta a centrální bezpečnostní přepážky a začala  krvácet z čela.
Poté údajně tranďák předstíral zranění, což byl důvod zastávky pár metrů od kanceláří ve via Custodi, kam auto směřovalo.
Jakmile auto zastavilo, tak  se pokusil o útěk, přičemž udeřil důstojníka. Co se dělo dál je vidět ve videu výše….


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Itálie: Muž, který se prohlásil za ženu, se obnažoval před malými dětmi, policisté ho zbili (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden