WHO školí zdravotníky, jak donutit občany, aby si nechali aplikovat genové injekce
RSS

WHO školí zdravotníky, jak donutit občany, aby si nechali aplikovat genové injekce


I když se najdou země, kde se podařilo drtivé většině obyvatel pod vylhanými sliby nebo výhružkami vnutit genové injekce, přece jen ne všude byla propaganda až tak úspěšná.
A o posilovače je pak zájem minimální, což příliš nepřispívá dalšímu zvětšování už tak dost tučných kont zástupců Big Pharmy.
I to je zřejmě důvod, proč se nyní WHO rozhodla, že nabídne zdravotnickým pracovníkům členských zemí školení, aby věděli, jak váhající občany k injekci „dokopat.“
Nedávno WHO provedla studii o tom, jak  přesvědčit lidi, aby se nechali očkovat proti Covidu . Chce tak poskytnout hotové argumenty, posílit sebevědomí zdravotníků – a znovu získat ztracenou důvěru mezi lidmi.
WHO již provedla 40 takových školení s více než 3 000 účastníky v různých zemích.
Jako první využila těchto školení Kanada, kde na doporučení WHO dostávají propagandě odolní odpůrci dokonce nařízenou psychiatrickou  léčbu.
Online a osobní školení se konala také v Arménii, Bělorusku, Bosně a Hercegovině, Řecku, Maďarsku, Kazachstánu, Kyrgyzstánu, Černé Hoře, Rumunsku, Ruské federaci, Srbsku, Turkmenistánu a Kosovu.
Nicméně zájem již údajně projevily i další země.
Na základě směrnice WHO je možné odhadnout, jak bude taková „ informační očkovací výchova“  fungovat v budoucnu:
Jednoduše se má jít cestou prolhané propagandy, jakou jsme zažili před dvěma lety, a která se v 90% tvrzení ukázala být jako jedna velká lež.
Od tvrzení, že jde o účinné a bezpečné vakcíny, přes tvrzení, že je přínosem i pro mladé – až po dnes již prokazatelně lživé tvrzení, že se očkovaný nenakazí a nedostane se do nemocnice.
WHO také na svých stránkách tvrdí, že po jejich lživé masírce odmítne takzvanou „vakcínu“ méně než 2% lidí.
Na psychologicky diferencovaném měřítku je ochota lidí nechat se očkovat rozdělena – a pro každou skupinu je předepsána samostatná komunikační strategie.
Například váhaví lidé by měli být nejprve posíleni ve svém pohledu a jejich „silné stránky“ zdůrazněny – psychologickými triky – cílem je pak samozřejmě genové očkování.
Lidé, kteří odmítají očkování obecně, by měli dostat „přísná doporučení“, např. „Vzhledem k extrémně vysokému riziku nákazy Covid-19 na vašem pracovišti důrazně doporučuji, abyste se nechali očkovat.“
Cílem je očkovat – a gratulovat! To by mělo být provedeno s předem stanovenou formulací: „Gratulujeme, učinili jste rozhodující krok k ochraně vašeho zdraví.“
Prohlášení by rozhodně měla být „formulována“ pozitivně, např. „99% bezpečné“ místo „1% riziko nežádoucích účinků.“
Mezi „nejlepšími tipy“ WHO pro „kontrolu infodemie“ je také využití takzvaných ověřovatelů faktů, o nichž se dávno ví, že jsou mimo jiné sponzorováni i Pfizerem !
V kanadském Ontariu jsou již o krok napřed. Lidé, kteří váhají s očkováním, tam mají být dokonce „ léčeni“ léky nebo psychoterapií . Za žádných okolností by lékaři neměli udělovat výjimky z očkování, aby se nezvyšovaly obavy obyvatelstva.
Zdá se tedy, že po summitu WHO, který proběhl tento týden v Ženevě, přijdou vlády s novými „očkovacími“ notičkami..


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek WHO školí zdravotníky, jak donutit občany, aby si nechali aplikovat genové injekce se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden