Bylo objeveno více než 19 000 nových podmořských sopek, z nichž je mnoho aktivních, ale klimatičtí lháři tvrdí, že většina CO2 jde na vrub člověka
RSS

Bylo objeveno více než 19 000 nových podmořských sopek, z nichž je mnoho aktivních, ale klimatičtí lháři tvrdí, že většina CO2 jde na vrub člověka


Není žádná náhoda, že nejvíc CO2 bylo produkováno v dobách, kdy naše planeta vykazovala velmi vysokou tektonickou činnost. To ovšem prospívalo rostlinstvu, které pro svůj život CO2 potřebuje.
Nyní se nám propagandisté snaží namluvit, že vlivem lidské existence dochází k nadměrné produkci CO2, což má údajně způsobovat (ve skutečnosti neexistující) globální oteplování.
Propagandisté pak mlčí o tom, že se klima na naší planetě střídalo po celou dobu její existence, aniž by na ně měl člověk sebemenší vliv. Všechny klimatické nesmysly, zahrnuté mimo jiné i v zeleném údělu EU, jsou tak založeny na účelových lžích.
Pomineme-li fakt, že nejlépe lidstvo prosperovalo v obdobích, kdy docházelo k oteplování, pak je také třeba zdůraznit, že nikdy nikdo nedokázal, že by množství CO2 v ovzduší mělo jakýkoli vliv na zvyšování teploty.
A stejně tak nikdy nikdo nedokázal, že by lidstvem produkovaný CO2 měl sebemenší význam. V souhrnu ho totiž lidstvo vyprodukuje mnohem méně než aktivní sopky, kterých je na světě mnohem víc než většina lidí tuší.
V tomto roce již bylo hlášeno několik pozoruhodných sopečných erupcí. Ale to je jen pověstná „špička ledovce.“ Ve skutečnosti vybuchuje mnohem více sopek, než je vidět na zemském povrchu.
Nedávno přišla zpráva, že satelity objevily pod mořským dnem neuvěřitelných 19 000 sopek. Každá sopka vypouští do atmosféry obrovské množství údajně problematického skleníkového plynu CO2 – ve skutečnosti je však díky němu umožněn život rostlin.
Všechny známé podmořské sopky jsou znázorněny na následujícím obrázku. Celkový počet je nejasný, protože dosud byla sonarem přesně zmapována pouze čtvrtina světových oceánů. 
Celkem je v této oblasti  43 000 známých „podmořských hor“  , které jsou považovány za aktivní a neaktivní sopky. Pro srovnání, na zemském povrchu je známo pouze 1900 sopek, z nichž 1500 je údajně aktivních, tedy vybuchlých za posledních 10 000 let.
Mapa nově objevených mořských sopek.
Mezinárodní tým výzkumníků vyhodnotil měření provedená mimo jiné s novými družicemi CryoSat-2 Evropské vesmírné agentury (ESA) a s družicemi pro pozorování Země SARAL indické a francouzské vesmírné agentury.
Pomocí měření bylo možné detekovat podvodní sopky, které se tyčí minimálně 1100 metrů nad mořským dnem. A naopak to také znamená, že bezpočet menších podmořských hor zůstalo neobjeveno.
Citace z Vulkane.net

Každý, kdo někdy viděl sopečnou erupci a zabýval se tímto přírodním úkazem jen okrajově, ví, že na zemský povrch a do atmosféry se dostávají gigantické masy plynů a magmatu.

Určitě pomáhá, že většina těchto sopek je ukryta pod mořem – jinak by se člověk musel vážně ptát, jaké množství CO2 asi ročně vyfoukne množství těchto sopek do atmosféry.
Vzhledem k ohromujícímu množství nově objevených sopek se zdá, že jde o mnohonásobek toho, co mohou lidé kdy vypustit. Vzhledem k tomu, že vulkanickou činnost nelze ovládat ani změnit, lze s jistotou říci, že veškeré lidské úsilí o zvýšení nebo snížení CO2 je zcela zbytečné – a nejde o nic jiného než o podvod, který má ožebračit lidstvo a zavést celosvětovou diktaturu.
Ve skutečnosti neexistuje žádný seriózní výzkum, který by se týkal množství emisí CO2 z jediné sopky. Na aktivní sopce Mauna Loa však existuje falešná výzkumná stanice.
Je tam totiž umístěna měřicí stanice CO2, která však oficiálně nedodává místní data, ale má poskytovat informace o mezinárodní situaci CO2, což je jen  drzý výsměch veřejnosti. Ve skutečnosti tam také došlo k výraznému zvýšení koncentrace CO2, což je téměř jistě způsobeno tím, že sopka nedávno vybuchla.
Faktem je, že „věda“ nemá ponětí o tom, kolik CO2 sopka vypouští. Protože se jedná o důležitý protiargument ke klimatické panice, existují samozřejmě jen různé odhady . Argumentem klimatických panikářů je tvrzení, že koncentrace CO2 zůstala posledních 10 000 let stejná, a proto k ní sopky významně nepřispívaly.
Tvrdí, že vulkanické emise jsou „alespoň stokrát menší“ než ty lidské – v té době ještě nebylo objeveno 19 000 „nových“ sopek nalezených pouze ve čtvrtině světových oceánů. Mimochodem, také levicově liberální Wikipedie tvrzení vyvrací, i když hokejkový graf, který již byl odhalen jako falešný, je na konci stále zobrazen.
Wikipedia: Údajný vývoj CO2 v zemské atmosféře. Odhalující článek z roku 2017 z The World se jmenuje:  Každá sopečná erupce je horší než miliony dieselů . Uvědomte si, že ne všechny sopky na světě explodují najednou.
Na základě nejnovějších údajů lze snadno předpokládat, že jich je 100 000 nebo více, což znamená, že kdykoli může některá z nich explodovat, aniž by bylo možné to jakkoli ovlivnit.
Ale možná se situace zlepší, když budeme jíst hmyz a země, které jsou v blízkosti většího počtu sopek, budou kupovat certifikáty CO2 za miliardy z daní tamního obyvatelstva, aby se nějak ta sopečná činnost kompenzovala…..
 



Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Bylo objeveno více než 19 000 nových podmořských sopek, z nichž je mnoho aktivních, ale klimatičtí lháři tvrdí, že většina CO2 jde na vrub člověka se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden