Propaganda experimentálních injekcí u nás pokračuje, 89% lékařů je údajně doporučuje
RSS

Propaganda experimentálních injekcí u nás pokračuje, 89% lékařů je údajně doporučuje

Tak už to přichází. Spousta takzvaných „covid vakcín“ musela být coby prošlá zlikvidována a zdá se, že další kolo podávání „tečky,“ která nikdy žádnou „tečkou“ nebyla, se již plánuje. Jak jsem nedávno uvedla, EU uvažuje o tom, jak donutit neočkovaných 100 milionů občanů EU k tomu, aby ze sebe – pokud možno dobrovolně – udělali pokusná morčata.
A Seznam se tohoto úkolu opět aktivisticky ujal a rozhodl se, že svým dílem Bruselu v těchto snahách pomůže. Tento plátek, zřejmě slušně dotovaný právě z EU, se samozřejmě věnuje dlouhodobě propagaci genetického experimentu, který je již asi rok a půl aplikován lidem – a v některých zemích dokonce povinně.
Dnes tedy vyšel článek , který míří právě na neočkovanou populaci ve snaze přesvědčit nás, že tyto genové preparáty, po nichž můžete onemocnět a můžete nakazit i ostatní, jsou báječné. V článku Seznam tvrdí, že 89% lékařů aplikaci zcela neúčinných přípravků, které však mají rekordní počet vedlejších účinků, doporučuje. K tomuto závěru měli dojít na základě jakéhosi průzkumu, zřejmě pečlivě vybraných rádoby „lékařů“ typu „Mengele.“
Lékař, který obhajuje přípravek, tvářící se jako vakcína, ale po jehož aplikaci máte téměř jistotu, že nemoc nejen chytíte, ale budete ji dokonce dále roznášet, není dobrý lékař, ale propagandista, jemuž na lidech nikdy nezáleželo – nebo se prostě jen bojí říct, co si skutečně myslí. Ten, kdo měl navíc možnost nahlédnout do před pár měsíci odtajněných dokumentů Pfizeru, musel již dávno zjistit, že spíš než o léčivo se jedná o biologickou zbraň.
Propaganda ze Seznamu je o to šílenější, že vychází z asi rok starého průzkumu. To navíc v době, kdy se v jedné zemi za druhou objevují skandály stran zakoupených falešných potvrzení o očkování nejen ze strany lékařů, ale dokonce i šéfa farmaceutické firmy. A v nejvíce proočkovaných zemích navíc také rekordně stoupla úmrtnost. Čím to asi je?
Tedy podle Seznamu uvedlo 89% lékařů, že genové injekce nejen doporučují, ale údajně si je i sami aplikovali. Toto číslo je ovšem zřejmě účelově „vycucáno z prstu.“ Za vše hovoří zejména neochota velké části pediatrů tuto látku dětem aplikovat. Těch bylo snad dokonce víc než polovina. Tedy alespoň Seznam tvrdí, že jen 11% lékařů je proti těmto genovým injekcím, takže by jim – coby údajně marginální menšině – neměl být poskytnut žádný prostor v médiích.
Nevážený Sezname, zdaleka to nejdůležitější je, že lidé se bojí. Bojí se mluvit pravdu, říkat co si myslí. Vím to, protože mi to občas někdo napíše. Bojí se dokonce mnohem víc než v minulém režimu a to kvůli takovým milovníkům totality jako jste vy nebo vámi podporovaní politici, včetně fašistické EU. Vždyť tady od samého začátku byla kolem genových injekcí jakákoli diskuze zcela zapovězena, přičemž odpůrci byli nálepkování nevybíravými výrazy – a to včetně odborníků z řad lékařů.
Mnoho lékařů tak neřekne to, co si myslí, neboť se bojí o svoji kariéru. Ostatně, myslíte si, že někdy před 80 lety, by si dovolila většina lékařů ve 3. říši veřejně nesouhlasit s Mengelem? V dnešním světě, kdy si dal korporátní fašismus přezdívku „liberální demokracie“, jednoduše mnoho lidí řekne jen to, co chce systém slyšet. Mají rodiny, hypotéky, nemohou si dovolit přijít o svůj příjem s takřka jistotou, že další práci nenajdou.
Ne každý chce být někde v kolonce „extremista,“ kam tento zvrácený systém zařadí každého, kdo s ním nesouhlasí. Dnes je nás, kdo se nebojíme takto veřejně říkat, co si myslíme, velmi málo. A i přesto jsme nuceni využívat autocenzuru. Pamatuji minulý režim – celé období tzv. „normalizace“ – avšak tehdy se lidé nebáli mluvit tak, jako teď.
Pokud se chce kdokoli informovat o tom, co jsou genové injekce zač, stačí nahlédnout na již odtajněné dokumenty Pfizeru. Americká lékařka Naomi Wolfová tyto oficiální dokumenty zločinecké firmy Pfizer shrnula jasně : „Probíhá zde genocida….“
 
Ohodnoťte tento příspěvek! [Celkem: 1 Průměrně: 5 ]


Nejčtenější za týden