USA: Nové výbušné video ukazuje, jak se volební úředníci nezákonně vloupali do volebních strojů (video)
RSS

USA: Nové výbušné video ukazuje, jak se volební úředníci nezákonně vloupali do volebních strojů (video)


O regulérnosti voleb nejen v USA lze v posledních letech stále více pochybovat. A v USA se nejednalo pouze o prezidentské volby v roce 2020, o kterých byl dokonce natočen i dokument, v němž bylo podáno mnoho jasných důkazů manipulací.
O zmanipulovaných volbách se hovořilo také vloni na podzim, kdy probíhaly volby do Kongresu – tedy do Senátu a Sněmovny reprezentantů.
Zatímco průzkumy naznačovaly zcela jasnou výhru republikánů, tak Senát nakonec jen velmi těsně získali demokraté. Ovšem i tentokrát se poukazovalo na mnohé volební manipulace.
Nyní se podařilo získat video, které ukazuje volební manipulace v jednom z volebních okrsků, kde měla mít podle průzkumů výhru v kapse republikánská senátorka, ale nakonec těsně prohrála.
To demokratům pomohlo získat většinu v Senátu, což znamená, že volební manipulace byly v tomto případě pro celkový výsledek voleb velmi důležité.
Kolika dalších okrsků se manipulace týkaly si nyní lze jen odmýšlet…
Nové video odhaluje manipulaci s volebními stroji v okrese Maricopa, kde 14., 17. a 18. října přeprogramovali hlasovací stroje tak, aby 59% z nich selhalo, když republikánští voliči přišli hlasovat v den voleb v roce 2022.
Jak nedávno informoval The Gateway Pundit,  nově dostupné záznamy ukazují, že okres Maricopa zahájil „tajné“ testování logiky a přesnosti volebních strojů 14. října, po zákonem požadovaném testu 11. října, a zákonem požadované veřejné oznámení nebylo vydáno.
To je zbraň v ukradené volební soutěži pro Kari Lake, která se jen těsně – očividně díky manipulacím –  nestala senátorkou, i když podle průzkumů měla mít výhru v kapse. Její právník Kurt Olsen dospěl k závěru, že „tyto důkazy podpoří naše tvrzení, že tyto volby byly zmanipulované“.
Okres Maricopa přeprogramoval své stroje poté, co již byly certifikovány! Skutečné „chyby“ nastaly v den voleb, kdy stroje nedokázaly sčítat hlasovací lístky, což způsobilo masivní fronty, dlouhé čekací doby a zbavení volebního práva republikánských voličů, kterých přišlo třikrát více než demokratů.

Toto video cituje prohlášení ředitele voleb v okrese Maricopa  Scotta Jarretta , kde pod přísahou potvrzuje, že „ počínaje 14. říjnem  až do 18. října nainstaloval okres Maricopa nové paměťové karty, které  měly certifikovaný volební  program. Kvůli přeformátování by protokoly z paměťových karet  měly počáteční datum buď 14., 17. nebo 18. října.“
Na videu výše je vidět, jak se zaměstnanci kraje vloupávají do zapečetěného zařízení, vyjmou již naprogramované paměťové karty a nahradí je přeprogramovanými kartami.
Na dalším videu ze 14. října, je vidět, jak tyto přeprogramované stroje zaměstnanci testují, stejně jako to udělali v den voleb.

 




K tomuto nezákonnému testování došlo bez dokumentace nebo zaznamenání pečetí odolných proti manipulaci, což je v rozporu s příručkou volebních postupů a zákonem.




Tito zločinci byli přistiženi při činu!
Státní zástupkyně okresu Maricopa Rachel Mitchell se pokusila  potrestat právníky Kari Lake za  tvrzení, že volby byly zmanipulované, ale tady je důkaz!




Kari Lake se plánuje odvolat proti falešnému rozhodnutí. Lake na nedávné tiskové konferenci uvedla, že bude pokračovat v prosazování tohoto případu u Nejvyššího soudu Spojených států.“








Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek USA: Nové výbušné video ukazuje, jak se volební úředníci nezákonně vloupali do volebních strojů (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden