WHO chce vymýtit tuberkulózu do roku 2030: S genovými injekcemi od Billa Gatese
RSS

WHO chce vymýtit tuberkulózu do roku 2030: S genovými injekcemi od Billa Gatese


Pokud sečteme příspěvky všech, kdo sponzorují WHO, pak nelze než dojít k závěru, že tuto soukromou organizaci napojenou na OSN vlastní Bill Gates.
Do WHO přispívá nemalým dílem jak Nadace Billa a Melindy Gatesových, tak Gatesova vakcinační aliance GAVI. Je tedy celkem jasné, v čím zájmu tato diktátorská organizace, která má převzít moc nad celým světem, pracuje.
Jistě ne v zájmu obyvatel této planety, kterých je i podle názoru Billa Gatese přespříliš. Do vedení WHO byl navíc usazen zločinec , který působí v čele této organizace již druhé funkční období.
Nyní  údajně WHO hodlá zcela vymýtit tuberkulózu. A chce na to jít s mRNA injekcemi…
Cílem WHO je vymýtit tuberkulózu (TBC) do roku 2030 . Ústředním nástrojem je očkování, které bude stejně jako injekce proti Covid-19 v budoucnu geneticky upraveno. Na čtvrtečních rozhovorech v Ženevě šéf WHO Tedros Adhanom Gebreyesus hovořil o „ostudné situaci“, protože TBC stále není vymýcena.
„Měli bychom se poučit z pandemie koronaviru. Ta ukázala, jak rychle může být vakcína vyvinuta a vyrobena. Nová vakcína je v současné době v přípravě,“ řekl. O tom, že je tato vakcína  financována Billem Gatesem, se Tedros samozřejmě nezmínil.
Dosud používaná BCG vakcína byla vyvinuta na počátku minulého století a nyní je kontroverzní. Nikdy nebyla testována v moderních studiích, ale přesto se s ní očkuje po celém světě.
Nová vakcína proti tuberkulóze, kterou zmínil šéf WHO, je technologie, která využívá rekombinantní proteiny. Vznikají biotechnologicky pomocí geneticky modifikovaných organismů nebo „transfekcí“, tj. zavedením cizí DNA nebo RNA do buněk.
Vakcína, jejíž vývoj je sponzorován Billem Gatesem, se nazývá „M72/AS01E“. Neskládá se z oslabených živých virů, ale z fúzního proteinu dvou antigenů bakterie tuberkulózy. Tuberkulóza je bakteriální onemocnění, které postihuje hlavně plíce.
Nadace Billa a Melindy Gatesových je největším dárcem očkování proti tuberkulóze. Jejich zájmy jsou také zájmy WHO. V lednu na Světovém ekonomickém fóru v Davosu Tedros oznámil zřízení nového orgánu pro urychlení očkování proti tuberkulóze  – Rady pro urychlení očkování proti TBC.
Je navržen tak, aby usnadnil udělování licencí a používání účinných nových očkovacích látek proti tuberkulóze a podporoval sladění mezi investory, světovými orgány, vládami a konečnými uživateli při určování a překonávání překážek bránících vývoji očkovacích látek proti tuberkulóze.
„Jedním z klíčových ponaučení z reakce na pandemii COVID-19 je, že inovativní zdravotní intervence mohou být realizovány rychle, pokud jsou politicky upřednostňovány a dostatečně financovány,“ řekl v té době  Tedros.
Gates však příliš spokojený není. V dubnu si stěžoval, že další vývoj „jeho“ vakcíny podporuje příliš málo dárců. Přitom celý vývoj bude stát celkem 700 až 800 milionů amerických dolarů, řekl Gates. Jsou zapotřebí další partneři. Vývoj vakcíny je riskantní, může také selhat, a proto je zapotřebí skutečného závazku dárců.
Jeho naděje, stejně jako naděje Tedrose, spočívají na druhé konferenci OSN na vysoké úrovni věnované tuberkulóze, která je naplánována na září.
Gates se obává, že schůzka bude zastíněna jinými důležitými otázkami. „Moc o tom neuslyšíte,“ řekl. „ Svět však dělá velkou chybu, když neinvestuje více do léčby tuberkulózy,“ je přesvědčen Gates.


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek WHO chce vymýtit tuberkulózu do roku 2030: S genovými injekcemi od Billa Gatese se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden