Rusko říká, že má důkazy, že v bio-laboratoři na Ukrajině našlo patogen ptačí chřipky s 40% smrtelností
RSS

Rusko říká, že má důkazy, že v bio-laboratoři na Ukrajině našlo patogen ptačí chřipky s 40% smrtelností


Rusko obvinilo Spojené státy z experimentování s patogeny ptačí chřipky s 40% smrtností pro lidi v americké bio-laboratoři na Ukrajině. Ruské ministerstvo obrany v pátečním prohlášení tvrdilo, že našlo vzorky smrtonosných kmenů ptačí chřipky „s vysokým potenciálem pro epidemické šíření“ v americké bio-laboratoři v Chersonské oblasti Ukrajiny.


@mod_russia : Documents seized in the veterinary laboratory of the Biosphere Reserve in Askania Nova, Kherson region, confirm the involvement of the Kharkov Institute of Veterinary Medicine in the work of UP-8 & P-444 Projects and preparations for the Flu-Fly-Way project. pic.twitter.com/BoB4yB7Y8N — Russian Embassy in USA (@RusEmbUSA) May 26, 2023




Read in full briefing by @mod_russia on US military-biological activity. Evidence of the research of dangerous pathogens in Ukraine Development of biological weapons by the US Establishment of BSL-4 biolabs abroad by the US https://t.co/ocZoPmxSB4 pic.twitter.com/kDngcI1uix — MFA Russia (@mfa_russia) May 26, 2023


Jejich činitelé říkají:
Ministerstvo obrany Ruské federace dále analyzuje vojenské a biologické činnosti USA a jejich spojenců na Ukrajině i jinde ve světě.
Už dříve jsme uváděli, že během speciální vojenské operace byly získány dokumentární důkazy potvrzené zaměstnanci společnosti Biosphere Reserve v Askania Nova v Chersonské oblasti, že studují migrační trasy ptačí migrace a sbírají biologický materiál a posílají ho do zahraničí.
Úkolové síly ruského ministerstva obrany spolu s činiteli Federální bezpečnostní služby a Roselchoznadzor potvrdili sběr a certifikaci kmenů virů ptačí chřipky s vysokým potenciálem epidemického šíření a schopnost k překonávání mezidruhových bariér, zvláště kmen H5N8, jehož smrtnost při přenosu na lidi může dosáhnout 40 %. Připomínáme, že smrtí skončilo 1 % infikovaných novým koronavirem.
I přes snahy zaměstnanců Reserve o zničení bio-materiálů vypnutím elektřiny pro chladící jednotky a zničením krypto-rezervoárů s kapalným dusíkem, specialisté ze 48. Ústředního výzkumného institutu Ruského ministerstva obrany stejně zjistili stopy genetických materiálů vysoce patogenní ptačí chřipky, viru Newcastleské choroby a avulovirů, a to i ve vzorcích, v nichž proběhl rozklad.
Podle zaměstnanců, kteří v Reserve zůstali, jim ukrajinská strana nabídla ohromné peněžní odměny za odstranění nebo zničení výzkumných výsledků.
Dokumenty zabrané ve veterinární laboratoři Reserve potvrzují zapojení charkovského Institutu veterinární medicíny do prací amerických UP-8 a P-444. Tj. projektů a přípravy pro projekt sledování ptačí chřipky Flu-Fly-Way.
Jejich cíl je vyhodnotit podmínky, s nimiž je spojeno přenášení chorob s ekonomicky významnými infekcemi, které by se mohly stát nekontrolovatelnými a představovat hrozbu pro potravinovou bezpečnost.
Je nutné zase upozornit, že organizací, co tento projekt rozběhla, je americké ministerstvo obrany, tj. organizace, která nemá ve zkoumání migračních tras ptáků co dělat.
Mezitím se Demokraté, neoconi a média pokouší démonizovat kohokoliv, kdo vyjádří obavy z tajných bio-laboratoří USA na Ukrajině.
Poté, co v březnu 2022 náměstkyně ministra zahraničí pro eurasijské záležitosti Victoria Nuland přiznala na Ukrajině existenci bio-laboratoří podporovaných USA, to netrvalo ani 24 hodin, než tisková mluvčí Bílého domu Jen Psaki prohlásila, že zprávy o bio-laboratořích na Ukrajině jsou propagandistické fake news z Ruska.
Také Mitt Romney zlořečil bývalé demokratické reprezentantce Tulsi Gabbard, kterou obvinil z šíření ‚vlastizrádných lží‘ prostě za to, že mluvila o USA financovaných bio-laboratořích na Ukrajině. Řekl: „Tulsi Gabbard papouškuje falešnou ruskou propagandu. Její vlastizrádné lži by mohly stát životy.“


There are 25+ US-funded biolabs in Ukraine which if breached would release & spread deadly pathogens to US/world. We must take action now to prevent disaster. US/Russia/Ukraine/NATO/UN/EU must implement a ceasefire now around these labs until they’re secured & pathogens destroyed pic.twitter.com/dhDTH5smIG — Tulsi Gabbard (@TulsiGabbard) March 13, 2022


May 29, 2023   Niamh Harris  

Co dělaly USA s netopýřím koronavirem na Ukrajině? Svět si zaslouží vysvětlení


Twitter říká, že zváží cenzuru povídaček vznikajících o Ukrajině

Zdroj: https://thepeoplesvoice.tv/russia-says-evidence-of-avian-flu-pathogens-with-40-kill-rate-in-humans-found-at-us-biolab-in-ukraine/



Nejčtenější za týden