Švédsko: Klimatičtí idioti vtrhli na natáčení pořadu Let’s Dance, kameraman jednoho z nich srazil na zem (video)
RSS

Švédsko: Klimatičtí idioti vtrhli na natáčení pořadu Let’s Dance, kameraman jednoho z nich srazil na zem (video)


Klimatičtí šílenci nemají zastání ani v zemích, kde je systém otevřeně podporuje. Zdá se, že svými sabotážemi spíš způsobují naštvání než podporu.
Ostatně, jejich akce nemají s ochranou přírody vůbec nic společného. Na jejich klimatickou nouzi navíc stále více lidí nevěří, protože ne každý je hlupák, který není schopný si ověřit kde je pravda.
A zdá se, že ani ve Švédsku, zemi Gréty, nemají tak velkou podporu jak by se zdálo. To již potvrdily například volby, v nichž mladí volili přesně ty strany, které se staví proti klimatickému alarmismu.
A klimatickým idiotům příliš neprošlo ani jejich narušení víkendového televizního pořadu.
Když skupina klimatických šílenců vtrhla na pódium v pořadu „Let’s Dance“ TV4, kameraman jednal rychlostí blesku a nechal svou kameru jednoduše srazit jednoho z levicových extremistů na zem.
Došlo k tomu během finále Let’s Dance minulou sobotu, kdy skupina klimatických extremistů náhle vtrhla na pódium během vystoupení s Charlotte Kallas.
Jeden z mužů držel transparent organizace „Restore Wetlands“, která se za akcí stála. Ale sotva zvedl kus látky, kamera se náhle zřítila přímo na klimatického idiota a srazila ho k zemi.
Incident byl zachycen na film osobou v publiku a nyní se klip šíří jako požár na sociálních médiích.
Neznámý kameraman sklízí chválu od velkého počtu uživatelů za svůj rychlý zásah. To jen potvrzuje, že většina Švédů tyto „Gretény“ nepodporuje.

Du som manövrerade den här kameran, du har en gratis drink hos mig pic.twitter.com/g1CDKgIFHw
— Nick Alinia (@NickAlinia) May 28, 2023


 

Metallica remix pic.twitter.com/6GruzHW8Ze
— Nick Alinia (@NickAlinia) May 28, 2023


Několik klimatických extremistů bylo identifikováno a nyní jsou podezřelí z vandalismu


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 2 Průměrně: 5 ]







Článek Švédsko: Klimatičtí idioti vtrhli na natáčení pořadu Let’s Dance, kameraman jednoho z nich srazil na zem (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden