Válečný zločinec Barack Obama: „K vymýcení nezávislých médií potřebujeme komplexní státní cenzuru“ (video)
RSS

Válečný zločinec Barack Obama: „K vymýcení nezávislých médií potřebujeme komplexní státní cenzuru“ (video)


Již za rok půjdou Američané k volbám, jenže to je dostatečně dlouhá doba na to, aby se probudily další masy. A v USA jde to probouzení docela rychle, což je patrné i na probíhajících bojkotovacích akcích „woke“ firem, do  nichž se zapojuje stále více Američanů.
Pokud by toto „probouzení“ pokračovalo i nadále, dojde k situaci, že zločinci jako Biden či Obama a jejich „Deep state klika“ již nebudou mít nejmenší šanci na zvolení – a to při sebelepších manipulacích, které již nebudou tak snadné jako v roce 2020.
Obrovskou – a vlastně nezastupitelnou – roli v tomto probouzení mas mají i americká nemainstreamová média, tedy média skutečně nezávislá – na rozdíl od korporátních médií, hájících narativ establishmentu a sponzorů.
Zásadní nedůvěra k mainstreamovým propagandistům vzrostla také po covidovém podvodu s tím, jak si stále více lidí začalo uvědomovat, jak tehdy na celém podvodu v plném souladu spolupracovala korporátní média s politiky. Zároveň probíhala drtivá cenzura opozičních názorů, což ovšem pokračuje i v mnoha dalších ohledech.
Pokud pak má Deep state z někoho strach, tak to jsou američtí voliči, kteří si stále více uvědomují, čí nastrčenou loutkou je Biden. Obama, který je v podstatě Bidenovým přímým loutkovodičem, se nyní vyslovil pro zavedení tvrdé cenzury nemainstreamových médií, která by měla pokračovat až do voleb.

Bývalý americký prezident Barack Obama vyzval Bidenovu administrativu, aby vyhlásila národní stav nouze a využila své pravomoci k vymazání všech nezávislých online médií před volbami v roce 2024.
Obama v úterý pro CBS News varoval, že mainstreamová média ztratila kontrolu nad zpravodajstvím, a že jediným řešením je zásah americké vlády, která by měla podniknout drastická opatření.
„Věc, která mě nejvíce znepokojuje, je rozsah, v jakém nyní sdílíme rozhovor, částečně proto, že jsme sdíleli média, že?“ Řekl Obama Nate Burlesonovi.
„Jsem mnohem starší než vy… když jsem vyrůstal, byly tady tři televizní kanály a lidé měli podobný smysl pro to, co je pravda a co ne, co je skutečné a co ne.“
„Nejvíc mě dnes znepokojuje, že kvůli roztříštěnosti médií téměř přebíráme jinou realitu,“ řekl Obama a dodal: „V minulosti, když se něco stalo, každý mohl říct, no, mohli bychom se neshodnout na tom, jak to můžete vyřešit, ale alespoň se všichni shodneme, že je to problém.“
Infowars.com  uvádí: Obama si také stěžoval, že v dnešní době někteří lidé odmítají věřit zprávám médií.
„Nyní lidé řeknou, no, to se nestalo, nebo tomu nevěřím,“ stěžoval si a ujistil, že „jedním z cílů Obamovy nadace a jedním z cílů jeho postprezidentství je jak se my můžeme vrátit k tomuto společnému rozhovoru. Jak můžeme vytvořit společný základ faktů?“
Obama pokračoval a uvedl kontrolu zbraní jako příklad problému, kdy by si přál, aby Američané přijali „společný soubor faktů.“
„Možná se neshodneme na tom, jaké jsou nejlepší recepty na násilí se zbraněmi, ale nemůžeme popřít údaje, že Spojené státy mají pět, deset nebo patnáctkrát vyšší míru násilí se zbraněmi než jiné země,“ řekl a dodal: „Takže když říkáme, že to jen problém duševního zdraví, není to tak, že by v těchto jiných zemích nebyli lidé s problémy duševního zdraví. Kde je rozdíl? To je asi ten rozdíl. No, můžeme diskutovat. Ale alespoň na některých faktech jsme se shodli.“
Video níže:
Reportér: „Co vám po ukončení vašeho prezidentství nedá v noci spát?“ Barack Obama: „Nejvíc mě znepokojuje… rozdělená diskuse, částečně proto, že máme rozdělená média… Když jsem vyrůstal, byly tady tři televizní sítě….“

CBS's Nate Burleson: "Post-presidency, what…keeps you up at night?"
Barack Obama: "The thing…I'm most worried about is…a divided conversation in part b/c we have a divided media…When I was growing up, you had three TV stations…We almost occupy different realities." pic.twitter.com/KrNWHjSgap
— Curtis Houck (@CurtisHouck) May 16, 2023


 
Později v rozhovoru Obama poukázal na Austrálii jako na příklad účinné kontroly zbraní a poznamenal, že země „před 50 lety zažila masové vraždění a pak se rozhodla: ‚Nedopustíme, aby se to opakovalo‘“ a všechny střelné zbraně byly zakázány.
Obama prohlásil: „Takto by měla společnost normálně reagovat, když jsou její děti v nebezpečí.“
Vzhledem k tomu, že Obama je tím, kdo „stojí“ za zády Bidena a tahá za provázky, pak je velmi pravděpodobné, že skutečně k takové cenzuře dojde. Musí být přece slyšet jen jedna jediná pravda, jeden jediný názor – ten jejich.
Jde o podobnou taktiku jakou připravuje EU, jejíž cenzurní nařízení mají začít platit už letos v srpnu.
Je to skutečně výsměch, když se pak tito totalitáři prohlašují za „demokraty.“


Ohodnoťte tento příspěvek!



[Celkem: 0 Průměrně: 0 ]







Článek Válečný zločinec Barack Obama: „K vymýcení nezávislých médií potřebujeme komplexní státní cenzuru“ (video) se nejdříve objevil na Necenzurovaná pravda .


Nejčtenější za týden